Manisa'daki Terör Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Manisa'daki Terör Operasyonu

HDP Manisa İl Başkanı Sait Taycı, Manisa'da düzenlenen terör operasyonunun, partisinin Manisa'daki yükselişini engellemeyi amaçladığını savundu.

23.10.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Manisa İl Başkanı Sait Taycı, Manisa'da düzenlenen terör operasyonunun, partisinin Manisa'daki yükselişini engellemeyi amaçladığını savundu.

Taycı, HDP il binası önünde yaptığı basın açıklamasında, Saruhanlı ilçesinde düzenlenen terör operasyonu kapsamındaki gözaltı ve tutuklamaların "algı operasyonu" amaçlı olduğunu iddia etti.

Yasa dışı örgüt algısı yaratmaya çalışan anlayışı, operasyon kapsamındaki arama ve el koyma tutanaklarını kamuoyuyla paylaşmaya çağıran Taycı, "Operasyon, HDP'nin Manisa'da yükselişini engellemek, milletvekili çıkarma yolunda çalışmalarını sekteye uğratmak, olumsuz algı yaratıp HDP'yi itibarsızlaştırmaya yönelik siyasal ve ucuz bir saldırıdır" ifadesini kullandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün HDP Saruhanlı ilçe binası ile bazı adreslere operasyon düzenlemiş, HDP Saruhanlı İlçe Eş Başkanı Süleyman Kaban ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 14 kişiyi gözaltına almıştı. Mahkemeye sevk edilen 14 zanlıdan 6'sı tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'daki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement