Manisa'daki Yağ ve Küspe Fabrikasında Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Manisa'daki Yağ ve Küspe Fabrikasında Korkutan Yangın

Manisa\'daki Yağ ve Küspe Fabrikasında Korkutan Yangın

Manisa Organize Sanayi Bölgesi´ndeki Doğa Gıda Yağ ve Küspe Fabrikası´nın küspe deposunda çıkan yangında, bir kişi yaralandı.

03.09.2010 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Organize Sanayi Bölgesi´ndeki Doğa Gıda Yağ ve Küspe Fabrikası´nın küspe deposunda çıkan yangında, bir kişi yaralandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürülürken, fabrikada büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi 4. kısımında faaliyet gösteren, Faruk Sarı´ya ait Doğa Gıda Yağ ve Küspe Fabrikası´nın çatısında, bugün saat 15.00 sıralarında, kaynak yapılırken küpse deposuna sıçrayan kıvılcım yangına neden oldu. Alevler kısa sürede tüm depoyu sardı. Çatıda kaynak yapan işçilerden 38 yaşındaki Önder Çelebi, alevlerden kaçmak isterken 3 metre yüksekliğindeki merdivenden düştü. Kalçası kırılan Çelebi´yi mesai arkadaşları düştüğü yerdeki alevlerin arasından kepçeyle fabrika dışına çıkartarak kurtardı. Vücudunun bazı yerlerinde yanıklar oluşan Çelebi, ambulansla Merkezefendi Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Çelebi´nin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

öte yandan alev topuna dönen küspe deposuna Manisa ve Muradiye Belediyeleri´ne ait toplam 6 itfaiye aracı ile Manisa Orman İşletme Müdürlüğü´ne ait 2 arazöz su ve köpük sıkarak müdahale etti. Alevler, iki saatlik çaba sonucu güçlükle söndürülebildi. Fabrikanın depo bölümünde büyük oranda maddi hasar meydana gelirken, jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

İlker KILIÇASLAN- MANİSA- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'daki Yağ ve Küspe Fabrikasında Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu
    12:44 Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

    Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı
    12:43 Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.K. yönetimindeki kamyon ile A.D.A. idaresindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüsteki 1 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    12:43 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi bir tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini söyledi.

  • Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı
    12:40 Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin tarım arazilerinin etkin kullanımını hedeflediğini belirtti.

  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti
    12:36 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemi vurgulandı.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.


Advertisement