Manisa'dan Bir Aşk Filmi Beyaz Perdeyle Buluşmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Bir Aşk Filmi Beyaz Perdeyle Buluşmaya Hazırlanıyor

Manisa\'dan Bir Aşk Filmi Beyaz Perdeyle Buluşmaya Hazırlanıyor

Tamamı Manisa il merkezi ve ilçelerinde çekilen "Bir Damla Aşk" Nisan ayında seyirciyle buluşacak.

10.02.2017 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tamamı Manisa il merkezi ve ilçelerinde çekilen "Bir Damla Aşk" Nisan ayında seyirciyle buluşacak.

Yapımcılığını ve Yönetmenliğini Berk Aygül'ün yaptığı ve başrollerini Öykü Bozkurt, Can Şimşek, Sıla Seda Kansu ve Gülşah Kölemen'in üstlendiği "Bir Damla Aşk" adlı sinema filmini gösterim için gün sayıyor. Yaklaşık bir ay daha Manisa'nın farklı noktalarında çekimleri devam edilecek filmin Nisan ayında sinema severlerle buluşması bekleniyor.

Filmin tamamını Manisa'da çektiklerini hatırlatan "Bir Damla Aşk" adlı sinema filminin Yönetmeni ve Yapımcısı Berk Aygül, "AS Yapım, geçtiğimiz günlerde 1. yılını kutladı. Bu geçirdiğimiz 1 yıl içerisinde 7 sınıf ve onlarca öğrenci mezun ettik. Yanı sıra 2 reklam filmi, 2 yetişkin oyunu ve 8 çocuk oyunu ile başarılı bir ivme kazandık. Amacımız ise bu başarıyı devam ettirip çekimlerine başladığımız "Bir Damla Aşk" filmimizle taçlandırıp sanat severlerin beğenisine sunmak. İmkanlarımız diğer filmlerin aksine kısıtlı olmasına rağmen kalite bakımından bir eksiğinin olmaması ve hatta izlendiğinde çok daha keyif vereceğine inanıyoruz. Bu da tabi ki ekibimizin hırsı ve isteğine bağlı. Özellik böyle bir filmin tamamını Manisa'da çekmek, bir Manisalı olarak beni gururlandırıyor. Eğer ki bu filmle birlikte gişede beklediğimiz başarıyı yakalayabilirsek, AS Yapım kurucularından İzzet Mürsel Bucak ile kaleme aldığımız 'Seri Katil' adlı sinema filmi için kolları sıvayacağız" dedi.

Filmin konusu hakkında bilgi veren Aygül, "Film yıllar sonra karşılasan iki çocukluk arkadaşının anılarını hatırlamalarıyla baslar. Baş karakterimiz Damla yine baş karakterimiz olan Hasan'ı karşısında görünce şaşırır. Hasan'ın çocukluk arkadaşı olan Batuhan'ı Damla'ya hatırlatır. Damla çocukluğundan beri Batuhan'dan hoşlanıyordur ve bu karşılaşma ile birlikte tekrar Batuhan'ı görebilmek umudu içini kaplar. Kısa sürede eski arkadaşlıklarındaki samimiyeti yakalayan baş karakterlerimiz bir kamp etkinliğine dahil olarak Spil Dağı'nda kamp yapmaya başlar. Burada Damla'nın kaçırılmasıyla birlikte aksiyon ve komedi bir arada yaşanacak" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Bir Aşk Filmi Beyaz Perdeyle Buluşmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement