Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa\'dan Kısa Kısa

AK Parti Manisa Kadın Kolları, Cumhurbaşkanlığı seçiminde kullanılmak üzere açılan hesaba bağış yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek oldu.

22.07.2014 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Kadın Kolları, Cumhurbaşkanlığı seçiminde kullanılmak üzere Ziraat Bankası'nda açılan hesaba bağış yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek oldu.

AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmeyi gönülden arzuladıklarını, belirtti.

Teşkilat olarak kendisine destek vermeye her zaman hazır olduklarını dile getiren Uygur, "Biz inanıyoruz ki halkımız bu süreçte gerek maddi gerek manevi olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek ve sonunda Başbakanımız Çankaya Köşkü'ne çıkacaktır" dedi.

Manisa'daki su kesintisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ (Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa'da dün gece başlayan ve şehrin üçte ikisini kapsayan su kesintilerinin çalışmaya bağlı olmadığını bildirdi.

Kesintinin Akpınar Ilıca su depolarındaki elektrik direklerinin devrilmesi sonucu meydana gelen elektrik kesintisine bağlı olduğunu vurgulayan Koç, "Fidanlık, Bayındırlık, Çaybaşı, Akmescit, Cennettepe ve Süt Dede depolarına su verilemedi. Elektrik arızası giderildi, ancak depoların tamamen boşalması nedeniyle akşama kadar su verilme imkanı olmayacaktır" dedi.

- Manisa Valisi Bektaş, Turgutlu'da

Turgutlu ilçesini ziyaret eden Vali Erdoğan Bektaş, Kaymakamlık binası bahçesinde Turgutlu Kaymakam Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İlçe Jandarma Komutanı Levent Türker, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Suat Sabah ve daire müdürleri tarafından karşıladı.

Kaymakamlık salonunda daire müdürleriyle bir araya gelen Vali Bektaş, "Turgutlu konum olarak önemli bir yerde ve sanayi açısından yatırım alan bir ilçe. Turgutlu iki büyükşehire yakın bir yerleşim yeri ancak şehirlerin gölgesinde kalmayarak kalkınmayı başarmış bir ilçe konumunda. İzmir-Ankara karayolu geçişine de güzellik katmak için çalışmalar yapmak gerekir" diye konuştu.

Vali Bektaş, daha sonra Turgutlu Organize Sanayi bölgesinde üretim yapan fabrikaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

- Geleneksel lezzet ödüllendirildi

Turgutlu'ya has olan dolmalık ekmeği fırınında 12 ay üreten fırın sahibi İsmail Çamlıyol, Turgutlu Fırıncılar Odası başkanı Şahin Ek tarafından plaketle ödüllendirildi.

Fırınında her gün üretilen ekmeğin ilgi gördüğünü anlatan Çamlıyol, ekmeği yurt dışına dahi gönderdiklerini söyledi.

Turgutlu'ya özgü dolmalık ekmek geleneğini sürdürdüğü gerekçesiyle Çamlıyol'a Turgutlu Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek tarafından plaket verildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement