Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Demirci Belediyesi, 12 18 Aralık Yoksullarla Dayanışma Haftası etkinlikleri kapsamında yoksul ailelere gıda ve eşya yardımı yaptı.

17.12.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci Belediyesi, 12-18 Aralık Yoksullarla Dayanışma Haftası etkinlikleri kapsamında yoksul ailelere gıda ve eşya yardımı yaptı.

Demirci Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, ilçede yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, hazırlanan gıda paketlerini dağıttı.

Hafta dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara da ortopedik sandalye hediye edildi.

Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bir gün değil her zaman yoksul vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

- Salihli'de gümrük müdürlüğü kurulması için çalışma başlatıldı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, ilçeye gümrük müdürlüğü kurulması için Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile görüştüklerini kaydetti.

İlçenin 250 milyon dolar ihracat potansiyelinin olduğuna işaret eden Yüksel, şunları söyledi:

"Bakan ile yaptığımız görüşmede, Salihli Ticaret Sanayi Odası'nın hizmet binasında boş bir katı, kurulacak olan gümrük müdürlüğüne tahsis edebileceğimizi, içerisini de kendi imkanlarımızla tefriş edeceğimizi belirttim. Sadece personel ve yetki istediğimizi ilettim. Bakan talebimizi olumlu karşıladı ve en kısa zamanda cevap vereceklerini ifade etti."

-Belediyeden evi yanan aileye yardım

Salihli Belediyesi, geçen hafta yangın sonucu evinde maddi hasar oluşan Bayram Yıldırım (57) ve ailesine yardım kararı aldı.

Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Örenli ve Sosyal Hizmetler Sorumlusu İlknur Manav, evi yanan aileyi ziyaret etti.

Aileye destek vereceklerini belirten Manav, "Salihli Belediyesi olarak bu tür üzücü olaylarla karşılaşan ailelere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aileye ilk etapta Sosyal Market Evi aracılığı ile eşya yardımında bulunacağız" diye konuştu.

- CBÜ öğrencilerine iş arama becerileri anlatıldı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Manisa Şubesi İş ve Meslek Danışmanları Emel Çiftçi ve Merve Özçıkrıcı Celal Bayar Üniversitesi Saruhanlı Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen etkinlikle öğrencilere, CV hazırlama ve iş görüşmesi teknikleri ve iş arama konusunda bilgi verdi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement