Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 6 ayda 1 milyon 276 bin liralık yardım yaptığını belirtti.

12.02.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 6 ayda 1 milyon 276 bin liralık yardım yaptığını belirtti.

Kaymakam Çorumluoğlu, yaptığı açıklamada, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni kurulan bir ilçe olduklarını, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunduğunu kaydetti.

Vakıf olarak yardıma muhtaç vatandaşlara devletin imkanları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını dile getiren Çorumluoğlu, "Titiz bir araştırma sonucunda ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların talepleri doğrultusunda gerekli yardımlarda bulunuyoruz. 939 kişiye nakdi, 397 kişiye gıda, 2 bin 458 kişiye yakacak, 298 kişiye eğitim, 4 kişiye barınma, 1 kişiye sağlık, 618 kişiye proje yardımı ve 3 kişiye yangın olmak üzere 1 milyon 276 bin 137 liralık yardımda bulunuldu" ifadelerini kullandı.

Vakıf olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Çorumluoğlu, vatandaşlara gelir getirici tarımsal ve üretime yönelik proje desteklerinde ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin zor zamanlarında yanlarında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Saruhanlı'da 246 öğrenciye giyecek yardımı

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, " Türkiye'nin Markaları Türkiye'nin Çocuklarını Giydiriyor" sosyal sorumluluk projesi kapsamınca ilçedeki muhtaç öğrenciler için gönderilen 246 mont ile 246 bottan oluşan kışlık giysilerin dağıtımının yapıldığını bildirdi.

Paşaköy Vasfi Sarıgöl İlkokulu'nda giysi dağıtımına katılan Kanyılmaz, yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement