Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Manisa'dan Kısa Kısa

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin için ailesinin yaşadığı Turgutlu ilçesinde mevlit okutuldu.

28.02.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin için ailesinin yaşadığı Turgutlu ilçesinde mevlit okutuldu.

Kurtuluş Mahallesi Mezar Sokak'taki mevlite Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Garnizon Komutan Vekili ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Levent Türker ile şehidin yakınları katıldı.

Kaymakam Turan, milletin huzur ve mutluluğu için canını ortaya koyan şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek, "Emanetlerine sahip çıkacağız ve onları mutlu etmek için sürekli dualar edip, onları hatırlayacağız" dedi.

Şehidin babası Mehmet Emin Şahin de gördükleri desteğin, acılarını biraz olsun hafiflettiğini söyledi.

Kula

Memur sen Kula temsilcisi Ali Osman Sönmez, "28 Şubat darbesi, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya vizyonuyla işbaşına gelen iktidarın icraatlarından rahatsız olan küresel güçlerin ve yerli kuklalarının ortaklaşa yaptığı bir darbedir" dedi.

Kent Meydanında toplanan Memur Sen üyeleri, 28 Şubat kararlarını protesto etti.

Üyeler adına açıklama yapan Sönmez, "28 Şubat darbesi, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya vizyonuyla işbaşına gelen iktidarın icraatlarından rahatsız olan küresel güçlerin ve yerli kuklalarının ortaklaşa yaptığı bir darbedir.Türkiye'nin her yerini modern mahpushaneye çeviren ve korku imparatorluğu kuran darbeciler, bu kaos ve korku ortamından yararlanarak ülkenin kaynaklarını hortumladılar, bankaların içini boşalttılar" diye konuştu.

Sönmez, ülkenin yeni anayasasına kavuşmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement