Manisa Emniyetinden 4g Projesi - Son Dakika
Yerel

Manisa Emniyetinden 4g Projesi

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde İl Merkezi ve İlçelerdeki Fakülte ve Meslek Yüksek Okullarını kazanarak, diğer illerden kayıtlarını yaptırmak üzere gelen öğrenci ve ailelerine yönelik hazırladığı “Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek” (4G) projesi Pazartesi günü başlayacak.

29.08.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde İl Merkezi ve İlçelerdeki Fakülte ve Meslek Yüksek Okullarını kazanarak, diğer illerden kayıtlarını yaptırmak üzere gelen öğrenci ve ailelerine yönelik hazırladığı "Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek" (4G) projesi Pazartesi günü başlayacak.

Proje kapsamında hazırlanan 24 bin adet broşürde, 'Suçla mücadelede bireylerin bilinçlendirilmesi', 'Arkadaş seçimindeki tercihlerin önemi', 'Suçtan korunmak amacıyla yapılabilecekler' ve "Pek çoğu evlerinden uzakta eğitim hayatına devam edecek olan gençlerin ailelerine sunulan öneriler' konularında öğrenci ve ailelerin bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

Manisa il merkezinde Celal Bayar Üniversitesi Uncubozköy Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Manisa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Muradiye Kampüsü Fen- Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Manisa Sağlık Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olmak üzere toplam 7 noktada, İlçelerde ise Demirci, Ahmetli, Akhisar, Alaşehir, Gördes, Kırkağaç, Kula, Köprübaşı, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Soma ve Turgutlu Meslek Yüksekokullarında toplam 13 noktada olmak üzere toplam 20 noktada stant kurularak, bu standarda dağıtılmak üzere 12 bin adet öğrencilere yönelik, 12 bin adet ailelere yönelik olmak üzere toplam 24 bin adet broşür hazırlandı.

Ayrıca kurulan standarda, su ve soda ikramı ile Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Manisa İl Merkezi ve İlçelerinin tarihi ve turistik açıdan tanıtan kent rehberi dağıtımının yanında Manisa'nın kültürel değerlerinden mesir macunu ve kuru üzüm ikram edilecek.

"Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek" Projesi kapsamında açılacak olan stantlar 1 Eylül Pazartesi gününden itibaren açılmaya başlanacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Emniyetinden 4g Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement