Manisa Genç Gıda Mühendisi Dansçı Yetiştiriyor - Son Dakika
Güncel

Manisa Genç Gıda Mühendisi Dansçı Yetiştiriyor

Manisa Genç Gıda Mühendisi Dansçı Yetiştiriyor

Genç gıda mühendisi dansçı yetiştiriyor Manisa Merkez Efendi Hastanesi'nde çalışan gıda mühendisi Can Polat Karayel (26), her yaştan dans severe kendisine ait dans okulunda eğitim veriyor.

24.01.2016 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç gıda mühendisi dansçı yetiştiriyor

Manisa Merkez Efendi Hastanesi'nde çalışan gıda mühendisi Can Polat Karayel (26), her yaştan dans severe kendisine ait dans okulunda eğitim veriyor.

Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde gıda mühendisi 26 yaşındaki Can Polat Karayel, Latin dansı eğitmenliğinin yanısıra Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nda hakemlik yapıyor. Celal Bayar Üniversitesi'nde gıda mühendisliği eğitimi aldıktan sonra Manisa'da dans okulu açan Can Polat Karayel, 8 yılda 1000'e yakın öğrenci yetiştirdi. Dansta Manisa'nın adını daha fazla duyurmayı planladığını anlatan Karayel, "İzmirliyim. 16 yaşında dans etmeye başladım. Eğitim için geldiğim Manisa'da sanat akademisi topluluğunu kurdum. Açtığım dans okulunda 8 yıldır hizmet veriyorum. Tek amacım dansta Manisa'yı Türkiye standartlarının üzerine çıkarmak" dedi.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nda üç yıldır hakemlik yaptığını belirten Karayel, Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ndeki mesaisinin dışında akşamları dans eğitmenliği yaptığını söyledi. Gıda mühendisliğinin de dansın da kendisi için ayrı bir yeri olduğunu anlatan Karayel, dans severleri birlikte çalışmaya davet etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Genç Gıda Mühendisi Dansçı Yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement