Manisa İspanya'da Boğulan Balıkesirli Gencin Ailesi Cenazeyi Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Manisa İspanya'da Boğulan Balıkesirli Gencin Ailesi Cenazeyi Bekliyor

Manisa İspanya\'da Boğulan Balıkesirli Gencin Ailesi Cenazeyi Bekliyor

İspanya'da boğulan Balıkesirli gencin ailesi cenazeyi bekliyor (2) ACI HABER KALP HASTASI BABAYA SÖYLENEMEDİ Gelibolu'daki yatılı Anafartalar İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi'nden, Avrupa Birliği projesi kapsamında İspanya'ya giden ve Malaga kentinde boğularak ölen üç kişiden işitme engelli 19 yaşındaki Şakir Çelik'in ölümü İzmir'de yaşayan ailesini yasa boğdu.

14.04.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da boğulan Balıkesirli gencin ailesi cenazeyi bekliyor (2)

ACI HABER KALP HASTASI BABAYA SÖYLENEMEDİ

Gelibolu'daki yatılı Anafartalar İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi'nden, Avrupa Birliği projesi kapsamında İspanya'ya giden ve Malaga kentinde boğularak ölen üç kişiden işitme engelli 19 yaşındaki Şakir Çelik'in ölümü İzmir'de yaşayan ailesini yasa boğdu. Aslen Gaziantepli olan ve dün (Pazartesi) rahatsızlanınca Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba Süleyman Çelik'e ise acı haber henüz verilemedi. Bir restoranda çalıştığı öğrenilen 5 çocuk babası Süleyman Çelik'in kalp hastası olduğu, bugün de özel izinle evine getirildiği ancak oğlunun ölüm haberinin kendisine bildirilmediği kaydedildi. Metanetini korumaya çalışan anne Cemile Çelik, açıklama yapmak istemedi. Şakir Çelik'in diğer kardeşinin Bodrum'da eğitim gördüğü, olayla ilgili ona da bilgi verilmediği ancak İzmir'e gelmesi istendiği öğrenildi. Okulunda başarılı bir öğrenci ve çevresinde sevilen bir kişi olan Şakir Çelik'in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Yakınları, baba Süleyman Çelik'e bilgi verilmemesi nedeniyle genç adamın ölüm haberini alıp eve gelenleri de Çelik ile görüştürmeme kararı aldı.

MANİSA'DA ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Avrupa Birliği Projesi kapsamında gittikleri İspanya'da denizde iki arkadaşı ve bir öğretmenin boğularak yaşamını yitirdiği olayda son anda kurtarılıp, hastaneye kaldırılan Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yatılı olarak eğitim veren Anafartalar İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencisi Hurşit Özbay'ın (17) Manisa Alaşehir İlçesi'ndeki ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Selce Mahallesi'nde çiftçilik yapan baba Hasan Özbay (44), kendilerine verilen bilgiye göre oğlunun denizde boğulan arkadaşlarına yardıma gittiği sırada boğulma tehlikesi yaşadığı ve ciğerlerine su dolması sonucu hastaneye kaldırıldığı yönünde olduğunu söyledi. İki çocuklarından biri olan Hurşit'in yoığun bakım ünitesinde tutulduğunu öğrendiklerini de belirten baba Özbay, "Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İspanya'nın Türkiye Konsolosluğu ile yaptığımız görüşmelerden bu kadarını öğrenebildik. Oğlumuzun, hayatından endişe ediyoruz" dedi.

Evhanımı olan anne Ummuhan Özbay (36) da oğlunu en son geçen hafta İspanya'ya gitmeden önce yanlarına uğradığında gördüklerini belirtip, "Oraya gittiğinde görüntülü olarak görüşebilmek için kendisine cep telefonu almıştık. Ancak, yurt dışına çıkmasından sonra bir daha kendisi ile bağlantı kuramadık. Telefon bağlantımızın kesilmesine anlam veremedik. Oğlumun bir an önce sağ olarak yanımıza dönmesini bekliyoruz" diye konuştu. Özbay'ın fotoğrafını elinden düşürmeyen annesi Ummuhan Özbay, anneannesi Fadime Iraz (57) ve babaannesi Eşe Özbay (65) gözyaşlarına boğuldu.

Özbay çiftinin 15 yaşındaki diğer çocukları N.Ö.'nün de İzmir'de yatılı olarak engellilerin eğitim gördüğü bir lisede öğrenimini sürdürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa İspanya'da Boğulan Balıkesirli Gencin Ailesi Cenazeyi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement