Manisa Koray Aydın, Manisa'da İftara Katıldı - Son Dakika
Güncel

Manisa Koray Aydın, Manisa'da İftara Katıldı

Manisa Koray Aydın, Manisa\'da İftara Katıldı

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, kendisine destek veren partililerin Manisa'da düzenlediği iftara katıldı.

17.06.2016 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, kendisine destek veren partililerin Manisa'da düzenlediği iftara katıldı. MHP Genel Başkan adayı Aydın, Türkiye'nin en önemli sıkıntısını siyasi partiler yasası olduğunu belirterek, siya partiler yasasının parti liderlerine tanıdığı hak sebebiyle partilerin tek adam partisine dönerek kendi içinde konuşamayan duruma düştüğünü dile getirdi.

MHP Genel Başkan adaylarından Koray Aydın Manisa'ya gelerek kendisine destek veren partililerin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Saray Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine MHP'li Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, eski il ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

FLU GÖRDÜKLERİMİZİN DAHA SOLUNDA OTURUYORUZ

MHP Genel Başkan adaylarından Koray Aydın iftar yemeğinden sonra partililere yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinden sonra Türkiye'de yeni bir manzara çıktığının altını çizerek, manzaralardan bir tanesinin ise partisindeki demokratik hareket olduğunu ifade etti.

MHP Genel Başkan Adayı Aydın yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yaşamız olduğumuz seçimden sonra yeni bir Türkiye manzarası ortaya çıktı. Bugün Türkiye 1 Kasım'dan sonra daha sıkışmış, kendi içine kapanık, dünyadan izole olmuş, dertlerini ve sıkıntılarını biraz daha artırmış ülke olmuş. 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP'ye dönüp bakıp da 'Halimiz Nicedir' diye sorup kendi halimize bir baktığımız zaman seçimden 4. Parti çıktık. Şuanda mecliste flu gördüklerimiz bir daha solunda oturuyoruz. Bu durumu içine sindiremeyen binlerce, yüzbinlerce arkadaşımızın olduğunu biliyorum. Onun için 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'ye getirdiği bir demokratik harekette olmuştur. Bunu da bu dönemde Türkiye'nin bu gidişatını kabullenemeyen içine sindiremeyen, rol almak isteyen, kendi fikriyatını bu işe lokomotif etmek isteyen MHP'nin üst kurul delegeleri böyle bir dönemde inisiyatif alarak duruma el koymuşlar ve Türk siyasi hayatında olmayan bir sürecin Türkiye'nin yaşamasına imkan, fırsat vermişlerdir. Onun için böyle bir dönemde risk alan ve götürüp elini taşın altına koyarak Türkiye'nin demokratik iklimini yeniden oluşmasına imkan ve fırsat veren bütün arkadaşlarımın adına teşekkür ediyorum diye konuştu.

SİYASİ PARTİLER YASASINI ELEŞTİRDİ

MHP'li Aday Aydın konuşmasında siyasi partiler yasası nedeniyle partilerde tek adamlı parti sisteminin oluştuğunu ifade etti. MHP Genel Başkan Adayı Aydın, Bugün MHP'de başlamış olan olağanüstü kongre süreci adeta bir demokratik devrime dönüşmüş. En son Yargıtay'ın verdiği kararla da hükmün kesinleşmesi sonucunda MHP üst kurul delegelerinin önüne sandığın konacağı gün yaklaşmıştır. Çoğu gitti azı kaldı diyebiliriz. Onun için bu demokrasi destanını yazarak bütün siyasi partilere örnek olabilecek bir tutum sergileyerek bugün bu imkanı Türk siyasi hayatına kazandırmak çok önemlidir. Türkiye'de en büyük sıkıntılardan bir tanesi mevcut siyasi partiler yasasının parti yönetimlerine, parti liderliklerine sağladığı imkanlar ve bu imkanların onlar tarafından sınırsızca kullanılarak parti yönetmenin ve liderliğin bir liderlik suntasına dönüşmesi, paylaşmayan, bölüşmeyen bir anlayışın hakim kılınması ve bunun sonucunda da partilerin tek adam partisine dönerek kendi içinde konuşamayan duruma düşmesini bugün Türk siyasi hayatının en büyük açmazlarından bir tanesidir diye konuştu.

KARDEŞLİK ÜLKÜDAŞLIK HUKUKUMUZU KAYBETTİK

MHP Genel Başkan Adayı Aydın konuşmasında parti içinde eleştirilerde bulunarak, Kardeşlik ve ülküdaşlık hukukumuzu kaybettik. Fitne dedikodu günlük siyasetimiz haline geldi. Ülküdaşlarımızın iyi gününde kötü gününde yöneticilerimiz onları yalnız bıraktılar. Ölümüne mücadele ettiğimiz bu davanın başı eğilmeyen yiğitleri, tabutlarında dahi o öptükleri eli göremediler. Evleneceğini bile partisinin yönetim kurulu toplantısında oylamaya sunan Alparslan Türkeş'in Milliyetçi Hareket Partisi, her türlü fikir alışverişine kapalı hale geldi. Konuşamayan, paylaşamayan, istediğini söyleyemeyen bir yapı Milliyetçi Hareket Partisi'nin var olan çok önemli değerlerinden bir tanesini de aramızdan alıp götürdü diye konuştu.

VAZİFEYİ SIRTLANMAYA TALİBİM

MHP Genel Başkan Adayı Aydın, partisinde vazifeye sırtlanmaya talipli olduğunu belirterek, Bende içinizden biri olarak bir düş kurdum. Sizim yoldaşınız olmaya ve bu kutsal vazifeyi sırtlanmaya talibim. Önce Allah'ın izni, sonra MHP'lilerin takdiri ile sabah namazı Hacı Bayram Camii'nde kılarak yollara düşeceğiz. Biliyorum imkanlarımız kısıtlı, biliyorum çok geride kaldı. Yiğit bin gün yaşar, ama fırsat bir gün düşer. Azim ve cesaretin, kararlılığın her türlü güçlü yeneceğini bilerek, iman varsa imkanda vardır diyerek çalışacağız. Sabahlara kadar çalışacağız diye konuştu.

Aydın konuşmasını ardından partiler ile sohbet ettikten sonra Manisa'dan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Koray Aydın, Manisa'da İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.

  • Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu
    13:43 Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu

    Seydikemer ilçesindeki Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'yi ziyaret etti. Gündüz, projelerini anlatırken kadınların daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Akdenizli ise Gündüz'ü başarısından dolayı tebrik ederek, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı
    13:39 Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı. Şüpheli, cami imanına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldığını belirtti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Türkan A.'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Advertisement