Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü Karaköse."Antalya 3.Yöresel Ürünler Fuarı'nda Mesir Macunu'nun... - Son Dakika
Yerel

Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü Karaköse."Antalya 3.Yöresel Ürünler Fuarı'nda Mesir Macunu'nun...

Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, Antalya 3.Yöresel Ürünler Fuarı'nda Mesir Macu'nun yanında kente özgü 300 parça ürünü sergileyeceklerini söyledi.

18.06.2012 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, Antalya 3. Yöresel Ürünler Fuarı'nda Mesir Macu'nun yanında kente özgü 300 parça ürünü sergileyeceklerini söyledi.

Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ile birlikte Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyen Karaköse, Antalya EXPO Center'de 20-24 Haziran tarihlerinde düzenlenecek fuarda Manisa'yı en iyi şekilde tanıtmak için hazırlık yaptıklarını kaydetti.

Karaköse, fuarın amacının "yöresinin adıyla anılan tarım, gıda, el sanatları ve sanayi ürünlerini kamuoyuna maletmek, ulusal ve küresel alanda tanıtmak, ticarileştirmek, markalaştırmak, katma değerini arttırmak" olduğunu belirterek, "Antalya 3. Yöresel Ürünler Fuarı'nda Mesir Macunu'nun yanında 300 parça ürünü sergileyeceğiz" dedi.

Muhabir: Mustafa Yıldırım

Yayıncı: Ramazan Ercan - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü Karaköse.'Antalya 3.Yöresel Ürünler Fuarı'nda Mesir Macunu'nun... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement