Manisa'lı Gazetecilere TOKİ Projesi - Son Dakika
Yerel

Manisa'lı Gazetecilere TOKİ Projesi

Manisa\'lı Gazetecilere TOKİ Projesi

Manisa Gazeteciler Cemiyeti, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret ederek Yunusemre Belediyesi tarafından Akgedik bölgesinde yapılacak TOKİ konutlarından basın mensuplarınında faydalanması için dilekçe verdi.

02.10.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Gazeteciler Cemiyeti, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek Yunusemre Belediyesi tarafından Akgedik bölgesinde yapılacak TOKİ konutlarından basın mensuplarınında faydalanması için dilekçe verdi.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aytaç'ın yanı sıra cemiyet yönetiminden Yeni Asır Manisa Temsilcisi Ali Fllizkan, Manisa Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Esra Kale ile İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Ümit Murat Yalçın da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, TOKİ hakkında bilgi verdi. 164 milyon liradan ihaleye çıkılan TOKİ inşaatının 134 milyon lira karşılığında ALBA isimli bir şirketin aldığını bildiren Çerçi, "Gerekli teknik incelemeler yapıldıktan sonra 1 hafta ile 10 gün arasında netleşir. İnşaatı yapacak firmanın teknik ve tecrübe açısından güçlü olması lazım. İhaleye 12 firma katıldı. İhaleyi alan firma altyapısı dahil bütün işleri yapacak. Manisa'nın en büyük TOKİ inşaatı olacak." diye konuştu. Yapılacak evlerin doğalgazlı olacağını dile getiren Çerçi, bunun taahhüdünü doğalgaz firmasından aldıklarını belirtti. Konuşmaların ardından Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, dilekçeyi Çerçi'ye teslim etti. Dilekçeyi alan Çerçi, konuyu TOKİ ile görüşeceklerini ve TOKİ'nin verdiği cevap doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, gazetecilerin yıllardır bu hayali kurduğunu ve şimdi hayalin gerçeğe dönüşeceği ana geldiklerini duyurarak, öncelikle Başkan Mehmet Çerçi'ye kendilerini makamında ağırladıkları için teşekkür etti. Başkan Çerçi'nin TOKİ yetkilileri ile görüşmesinden olumlu cevap alacağına inandığını vurgulayan Aytaç, "Diliyorum ki görüşmeler olumlu bir sonuç verir ve gazeteciler ev sahibi olur. Hiçbir ayırım yapmadan Manisa'da görev yapan her basın mensubunu bu ayrıcalıktan yararlandırmak ve ev sahibi yapmak istiyoruz. Müjdeli haberi en yakın zamanda bekliyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'lı Gazetecilere TOKİ Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement