Manisa MHP'de Liste Depremi - Son Dakika
Güncel

Manisa MHP'de Liste Depremi

Manisa MHP\'de Liste Depremi

Mhp'nin Manisa'da, 1 Kasım'daki seçim için milletvekili adayı 9 ismi belli olurken; geçen seçimde ikinci sıradan seçilen eski Baro Başkanı ve yeni transfer Zeynel Balkız'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi liste dışı kaldı.

18.09.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp'nin Manisa'da, 1 Kasım'daki seçim için milletvekili adayı 9 ismi belli olurken; geçen seçimde ikinci sıradan seçilen eski Baro Başkanı ve yeni transfer Zeynel Balkız'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi liste dışı kaldı.

MHP Manisa'da, 7 Haziran seçimlerinde ikinci sıradan milletvekili seçilen ve Soma olaylarında adını duyuran Zeynel Balkız ile üçüncü sırada adayı Hasan Eryılmaz'ın da aralarında bulunduğu beş ismin değişmesi şaşkınlık yarattı. 7 Haziran seçimlerine katılan ancak yeni listede bulunmayan Yaşar Coşkun, Cem Çöllü ve Galip Karagözler'in bu seçimde aday olmadığı kaydedildi.

MHP'nin 1 Kasım erken seçim için hazırladığı listede; birinci sırada mevcut Milletvekili olan Maliyeci kökenli Erkan Akçay, ikinci sıra Avukat Osman Oktay, üçüncü sıra Tıp Dr. Mehmet Memiş, dördüncü sıra İnşaat Mühendisi Engin Kabadağ, beşinci sıra Demirci eski Belediye Başkanı Bihsan Temel, altıncı sıra Bürokrat Cemal Murat Erim, yedinci sıra Avukat Mustafa Uncu, sekizinci sıra eğitimci Seval Başkesen ve dokuzuncu sırada iş adamı Erkan Öztürk yer aldı.

GENEL MERKEZİN SON ŞEKLİNİ VERDİĞİ LİSTE

MHP Manisa Milletvekili aday listesini değerlendiren MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, " Türkiye'nin şuan ki hali hiçbir vatan sevdalısının kabullenemeyeceği kadar yaralayıcı bir durumdadır. Bin yıllık kardeşlik hukuku hırpalandı. Kardeş kavgası çıkarmak maksadıyla iç ve dış odaklar birlikte çalışıyor. Bu sisi dağıtacak olan milletin demokrasiye inancı ve iradesidir. 7 Haziran seçimlerini beğenmeyen AKP zihniyeti önümüzdeki bu seçimde hak ettiği demokratik bedele ulaşacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 550 adayıyla, vatan ve millet için çarpan yürekle demokrasi arenasına çıkmıştır. Bu ekip her zorluğu göğüsleyecektir. Manisa'mız ve halkımızın, teşkilatlarımızın, bize inanların istekleri doğrultusunda, bize ilettikleri doğrultuda birlikte yapılan bir liste. Bu liste teşkilatımızın ve yan kuruluşlarımızın beraber hazırladığı, Genel Merkezimizce son şekli verilen bir listedir. Bu liste kıymetli Manisalı hemşerilerimizin beklentilerini karşılayacak ve büyük destek görecek, İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde Manisa'da MHP'yi birinci parti yapacaktır" dedi.

BALKIZ BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Öte yandan; MHP Manisa milletvekili ve eski Baro Başkanı Zeynel Balkız, konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi. Dokuz vekili meclise gönderen Manisa'da geçen seçimde AK Parti 4, CHP 3 ve MHP 2 milletvekili çıkarmıştı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa MHP'de Liste Depremi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samandağ'da dikiş kursiyerleri tasarladıkları kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti
    18:24 Samandağ'da dikiş kursiyerleri tasarladıkları kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde dikiş eğitimi alan kursiyerler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek, diktikleri kıyafetleri ana sınıfına giden öğrencilere hediye etti. Merkezin dikiş kursu öğretmeni Nuray Aslan, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen 'Lezzet Treni' turizm gezisi
    18:24 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen 'Lezzet Treni' turizm gezisi

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, turizm gezisi için tasarlanan 'Lezzet Treni' ile Adana'nın yöresel lezzetleri tanıtıldı. Tren, Adana Tren Garı'ndan hareket ederek Pozantı ilçesine ulaştı ve Belemedik Tabiat Parkı'nda kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Davetliler, doğa yürüyüşü yaparken tarihi Varda Köprüsü'nde mola verip hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe, Vali Yardımcısı, Belediye Başkanı, gazeteciler ve sosyal medya fenomenleri de katıldı.

  • Türkmen Şair ve Filozof Mahtumkulu Firaki Ankara'da Anıldı
    18:23 Türkmen Şair ve Filozof Mahtumkulu Firaki Ankara'da Anıldı

    Türkmen şair ve filozof Mahtumkulu Firaki'nin doğumunun 300. yılı, Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. TÜRKSOY tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Firaki heykelinin açılışı yapıldı, kitap tanıtımı programı düzenlendi ve bir konser gerçekleştirildi. Törenlere Türkmenistan Büyükelçisi, TÜRKSOY Genel Sekreteri ve davetliler katıldı. Firaki'nin Türkmenistan edebiyatındaki önemi vurgulanan konuşmalarda, onun şiirlerinin Türkmen halkının ruhunu yansıttığı ve Türk Dünyası'nın edebi mirasında derin izler bıraktığı belirtildi. Ayrıca, Türk Dünyası Kültür Başkenti Anev ve Mahtumkulu Firaki'nin doğumunun 300. yılına özel bir konser düzenlendi.

  • Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü
    18:20 Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü

    Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen orman yangınında 2 dekarlık alan zarar gördü. Yangın, hızla yayılarak kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı
    18:19 Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı

    Karabük'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. İlk kazada M.Ö. (65) idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi ve sürücü yaralandı. İkinci kazada ise A.G. idaresindeki traktör önce park halindeki bir otomobile çarptı, ardından yol kenarındaki duvara çarptı ve traktör sürücüsü yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

  • Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara Garı'ndan Diyarbakır'a Ulaştı
    18:18 Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara Garı'ndan Diyarbakır'a Ulaştı

    Turistik Diyarbakır Ekspresi, tarihi Ankara Garı'ndan başlayan seferi sonucunda Diyarbakır'a ulaştı. 180 kişi kapasiteli tren, yolculara tarihi ve kültürel değerler ile doğa harikası manzaraları görme imkanı sağladı. Diyarbakır'a gelen tren, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Yarın ise tren Ankara'ya doğru yolculuğuna devam edecek.

  • Kastamonu'da Şiddetli Fırtına: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu
    18:18 Kastamonu'da Şiddetli Fırtına: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu

    Kastamonu'da saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan fırtına ağaçları devirdi, apartmanların çatıları uçtu, araçlarda hasara neden oldu. Bir evin uçan çatısı ise, bir apartmanın duvarına ok gibi saplandı. Büyük korkuya yol açan fırtınada 2 kişi yaralandı.

  • Başkan Doğan: 'İlk işimiz trafik'
    18:17 Başkan Doğan: 'İlk işimiz trafik'

    Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Halit Doğan, trafik sorununu çözmek için çalışacaklarını belirtti.


Advertisement