Manisa Minibüs Sepetli Motosiklete Çarptı 1 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Manisa Minibüs Sepetli Motosiklete Çarptı 1 Ölü 1 Yaralı

Manisa Minibüs Sepetli Motosiklete Çarptı 1 Ölü 1 Yaralı

Minibüs sepetli motosiklete çarptı 1 ölü 1 yaralıManisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, arka lastiğinin patladığı belirtilen minibüsün öndeki sepetli motosiklete çarptığı kazada bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

20.04.2016 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minibüs sepetli motosiklete çarptı 1 ölü 1 yaralı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, arka lastiğinin patladığı belirtilen minibüsün öndeki sepetli motosiklete çarptığı kazada bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında, İzmir- Ankara Karayolu Avşar Mahallesi çıkışında meydana geldi. İzmir'den aldığı beş Çin uyruklu arkadaşını Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ne geziye götüren 23 yaşındaki Yaşar Kara, iddiaya göre, yönetimindeki 68 KK 205 plakalı minibüsün arka lastiğinin patlaması üzerine aracın direksiyon hakimiyetini yitirdi. Kara'nın yönetimindeki minibüs, akaryakıt istasyonu önünde, 30 yaşındaki Kamil Erol yönetimindeki 45 ZB 6482 plakalı sepetli motosiklete çarptı. İki araç da yol kenarındaki su tahliye kanalına sürüklendikten sonra durdu. Kazada motosiklet sürücüsü Erol ile ablası Halime Dağlı yaralandı. Vatandaşların ihbarıyla kaza yerine gelen sağlık ekipleri, iki yaralıyı ambulansla, Turgutlu Devlet Hastanesi kaldırdı. Durumu ağır olan Kamil Erol, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Minibüs Sepetli Motosiklete Çarptı 1 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement