Manisa Muharrem İnce Yollara Düştü - Son Dakika
Güncel

Manisa Muharrem İnce Yollara Düştü

Manisa Muharrem İnce Yollara Düştü

Manisa'yı ziyaret eden CHP'nin Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Türkiye'de bir değişim zamanın başladığını öne sürerek "Bu iktidarı değiştirmek için önce bu muhalefeti değiştirmemiz gerekiyor.

13.05.2016 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'yı ziyaret eden CHP'nin Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Türkiye'de bir değişim zamanın başladığını öne sürerek "Bu iktidarı değiştirmek için önce bu muhalefeti değiştirmemiz gerekiyor. Onun için yollardayım" dedi.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı'na gelerek partililer ile buluşan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, iktidar partisini eleştiren açıklamalar yaptı. Ahmet Davutoğlu'nun görevinden ayrılma kararının ardından Başbakan değişikliği ile ilgili değerlendirme yapan İnce, "Düşük profilli Başbakan arıyorlar. Kafası basmayan, kendine mukayet olamayan, birinin söylediğini yapan, kendi aklı olmayan kendi kararlarını veremeyen uzaktan kumandalı bir adam arıyorlar. Bunun için temayyül yapıp sandık koyacaklar. O zaman oy kullanaların da profili düşük olur, benim onlara bir önerim var. Saraya bir tane sandık koysunlar tek oy kullanılsın onun kullandığı oy geçerli olsun" dedi

CHP'nin önceki kurultayında genel başkanlık için yarışan Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir miting düzenleyeceklerini söyleyerek "14 yıldır bu iktidardan kurtulamıyoruz bu iktidarı değiştirmemiz lazım ama bu iktidarı bu muhalefet değiştiremiyor, önce bu muhalefeti değiştirmemiz gerekiyor. Onun için yollardayım. Unutmayın bir değişimin önünden gidenler lider, ortasından gidenler durumu kavramış, arkasından gidenler ise sürüklenmiş olurlar. Ama bir değişimin karşısına çıkanlar mutlaka yok olur. Türkiye'de bir değişim zamanı başlamıştır. Siyasetçi lafını söylerken yuvarlak söylememeli, bu ampulü hep birlikte söndüreceğiz" dedi.

İlçe Başkanlığı binası önünde partililerle fotoğraf çektiren Muharrem İnce, daha sonra Soma'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Muharrem İnce Yollara Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement