Manisa'nın Tek Kadın 'Şahin'i Görenleri Şaşırtıyor - Son Dakika
Güncel

Manisa'nın Tek Kadın 'Şahin'i Görenleri Şaşırtıyor

Manisa\'nın Tek Kadın \'Şahin\'i Görenleri Şaşırtıyor

Manisa'da 'Şahinler' olarak bilinen motosikletli trafik ekibinde görev alan 37 yaşındaki Nimet Erbayındır kentte ilgi odağı oldu.

24.05.2015 10:36  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü 'Şahin' ekiplerinde kadın motosikletli trafik polisi de görev yapmaya başladı. Manisa'daki tek kadın 'şahini' olarak dikkat çeken Nimet Erbayındır, Manisa sokaklarında vatandaşların meraklı bakışları arasında görevini yapıyor. 15 yılllık polis olduğunu belirten 37 yaşındaki Nimet Erbayındır, daha önce görev yaptığı Antalya ilinde 9 yıl boyunca motosiklet üzerinde Yunus polisi olarak görev yaptığını anlattı.

"GÖRENLER DÖNÜP BİR DAHA BAKIYOR"

Manisa'ya 1 ay önce tayininin çıktığını ifade eden Erbayındır, kendisini motosikletiyle görenlerin dönüp bir daha baktığını söyledi. Erbayındır şöyle dedi; "Görevimi severek yapıyorum. Beni motosiklet üzerinde görenler şaşırıyor. Özellikle kadın sürücüler motosiklet üzerinde bir kadın polisi görünce hoşuna gidiyor. Vatandaşlara hizmet etmek için yollardayım. Manisalı vatandaşların trafik kurallarına uymalarını ve trafik kuralları konusunda dikkatli olmalarını istiyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'nın Tek Kadın 'Şahin'i Görenleri Şaşırtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • umut: Haberi yapan arkadas ilceleri bilmiyo galiba akhisar ilcesinde yillardir gorev yapan var ... 0 0 Yanıtla

Advertisement