Manisa - Orman Köylüsü Sevindiren Sistem - Son Dakika
Güncel

Manisa - Orman Köylüsü Sevindiren Sistem

Manisa - Orman Köylüsü Sevindiren Sistem

Orman köylüsü sevindiren sistem İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, sorumluluk alanı içinde yer alan Manisa'nın Gördes İlçesi'ndeki bazı orman köylülerine katı yakıtla çalışan kuzine sobalı kalorifer sistemi kurmaları için kredi verdi.

17.02.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman köylüsü sevindiren sistem

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, sorumluluk alanı içinde yer alan Manisa'nın Gördes İlçesi'ndeki bazı orman köylülerine katı yakıtla çalışan kuzine sobalı kalorifer sistemi kurmaları için kredi verdi.

Gördes'in Doğanpınar Orman Köyü'nde ilk yılı ödemesiz ve bir yıl sonra beş eşit taksitte ve faizsiz olarak ödenecek katı yakıt kalorifer sistemi kredisine ilgi büyük oldu. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nce sağlanan krediye talep artınca 12 aileye verilmesi planlanan kredi 22 aileye sağlandı. Kalorifer sistemiyle hayat standartlarının yükselttiğini söyleyen Doğanpınar Muhtarı Ali Rıza Atabey, destekler için teşekkür etti.

Gördes Orman İşletme Müdürü Necmi Topal, konuyla ilgili bilgi verdi. Aile başına sistem için 4 bin 600 lira kredi verdiklerini belirten Topal, kredinin bir yıl sonra beş eşit taksitle ödeneceğini kaydetti. Topal, başlangıçta 12 olan aile sayısının yoğun talep üzerine 22'ye çıkardıklarını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa - Orman Köylüsü Sevindiren Sistem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement