Manisa'da Down Sendromlu Rabia Gelin Oldu - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Down Sendromlu Rabia Gelin Oldu

Manisa\'da Down Sendromlu Rabia Gelin Oldu

Manisa'nın Kula ilçesinde yaşayan down sendromlu Rabia Tıraş'ın gelinlik giymek hayali, Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği organizasyonla gerçeğe dönüştü.

20.11.2015 15:25  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula İlçesi'nde yaşayan down sendromlu Rabia Tıraş'ın (35) gelinlik giymek hayali Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği organizasyonla gerçeğe dönüştü. Hayatı boyunca gelinlik giymeyi isteyen down sendromlu Rabia Tıraş'ın hayali, gerçek oldu. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan, İşaret Dili Kurs Öğretmeni Cemile Demirelli ve işaret dili kursiyerleri tarafından organize edilen düğün programına, Kula Kaymakamı Murat Güven ile Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan da katıldı. Salona gelinlik giyerek gelen Rabia Tıraş, müzik eşliğinde oyun oynadı, kına yaktı, pasta kesti. Rabia Tıraş'ın yıllardır bu hayali kurduğunu söyleyen ablası Fadime Teker (52) Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Rabia'nın isteğini gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan, "Rabia kızımızın bu güzel gününde burada beraber olduk. Onu mutlu ettiysek çok gururluyuz" dedi.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan da, Halk Eğitim Merkezi'nin her zaman halkla iç içe yaşayan bir kurum olduğunu dile getirdi. Kula Kaymakamı Murat Güven'in konuşmasının ardından Rabia Tıraş ve kursiyerler gönüllerince eğlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Down Sendromlu Rabia Gelin Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement