Manisa Sarıgöllüler Şehitler İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Manisa Sarıgöllüler Şehitler İçin Yürüdü

Manisa Sarıgöllüler Şehitler İçin Yürüdü

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde, Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'Vatana, Bayrağa ve Şehide Saygı Yürüyüşü'nde teröre lanet okundu.

11.09.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde, Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'Vatana, Bayrağa ve Şehide Saygı Yürüyüşü'nde teröre lanet okundu. Sarıgöl Ülkü Ocakları öncülüğünde dün (perşembe) akşam düzenlenen 'Vatana, Bayrağa ve Şehide Saygı Yürüyüşü'ne; MHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ali Çakır, MHP'li Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve MHP Alaşehir İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu'nun da aralarında bulunduğu binlerce kişi katıldı. Türk bayrakları ve kentten şehit düşenlerin resimlerini taşıyan Sarıgöllüler, belediye önünden "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganıyla harekete geçti. Sevgi yolu, ardından 4 Eylül ve Alaşehir caddelerini geçen grup, yürüyüşü başlangıç noktası olan belediye önünde sonlandırdı. Şehitler için saygı duruşunda bulunan topluluk İstiklal Marşı'nı okudu.

Topluluk adına konuşan Sarıgöl Ülkü Ocakları Şubesi Başkanı Orhan Aslan, "Burada vatanımıza, bayrağımıza ve şehitlerimize saygı yürüyüşü ile teröre lanetledik. Birlik olalım, tahriklere kapılmayalım. Sükunet içinde olalım. Şehitlerimiz ölmedi. Şehitlerimiz ölmez onlar aranızda yaşıyorlar' 'dedi.

MHP'li Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk da, "7 Haziran seçimlerinden bu yana her gün bağrımız yandı. Annelerimiz ağladı. Artık sabrımız taştı. Bizler bu vatan için sadece bugün şehit vermedik. Vatanımız ve bayrağımız için şehit vermeye hazırız. şehitlerimiz peygamberimize komşu oldular. Sesimizle kükrediğimizde düşmana aman vermeyiz. Şu sıralarda tahriklere kapılmayın. Birlik içinde olalım" dedi.

Konuşmaların ardından şehitler için Kuran'dan okundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Sarıgöllüler Şehitler İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement