Manisa Tarık Almış Masterler Turnuvasında Şampiyon Foça Masterler - Son Dakika
Güncel

Manisa Tarık Almış Masterler Turnuvasında Şampiyon Foça Masterler

Manisa Tarık Almış Masterler Turnuvasında Şampiyon Foça Masterler

Manisa Masterler Derneği'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlediği Futbol Turnuvası'nın galibi Foça Belediyespor Masterler Futbol takımı oldu.

04.10.2016 08:03  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça yaptığı üç karşılaşmayı da kazanarak yeni bir başarıya imza attı.

Antalya ASFAD, Afyon, Aliağa, Manisa, Uşak ve Foça Belediyespor Masterler takımlarının katılımıyla 30 Eylül – 2 Ekim 2016 tarihlerinde Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri'nde, Manisaspor'un efsane başkanının adına gerçekleştirilen Tarık Almış Bağ Bozumu Masterler Turnuvası çekişmeli ancak dostça maçlara sahne oldu. Foça ilk gün komşu Aliağa'yı 3 -0, ikinci gün Afyon'u 3 -2 ve son gün ev sahibi Manisa Masterler takımını 5 -2 yenerek mutlu sona ulaştı. Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) Masterler takımı iki galibiyet bir beraberlikle ikinciliği elde etti.

Turnuva maçlarını Manisaspor ve Eskişehirspor'un efsane kalecilerinden Mümin Özkasap başta olmak üzere çok sayıda eski ünlü profesyonel futbolcu ve ailelerde izledi.

Katılan takımlara Saruhan Otel'de düzenlenen yemekte katılım belgeleri ve ödülleri Manisa Büyükşehir ve Şehzadeler Belediyesi yetkililerince verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Tarık Almış Masterler Turnuvasında Şampiyon Foça Masterler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement