Manisa Teröre Karşı Bayraklarla Donanıyor - Son Dakika
Güncel

Manisa Teröre Karşı Bayraklarla Donanıyor

Manisa Teröre Karşı Bayraklarla Donanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede bulunan tüm raket ve billboardları Türk bayraklarıyla donattı.

30.07.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede bulunan tüm raket ve billboardları Türk bayraklarıyla donattı. Son günlerde artan terör olaylarına karşı en güzel cevabın birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hain terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi.

Son günlerde artan terör ve şiddet olaylarına Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı bir tepki geldi. Bu kapsamda 17 ilçede bulunan tüm raket ve billboardları Türk bayraklarıyla donatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden hain terör saldırılarını şiddetle kınayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Son bir haftada 11 vatan evladımızı hain ve alçakça saldırılarda toprağa verdik. Şehitlerimizden iki evladımız da Manisa'mızın çocuklarıydı. Geride gözü yaşlı analar, eşler, evlatlar kaldı. Bu hain ve alçakça saldırılara en güzel cevabı, milletimiz birlik ve beraberliğiyle verecektir. Biz de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak merkezde bulunan tüm raket ve billboardlarımızı Türk bayraklarıyla donattık. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa Teröre Karşı Bayraklarla Donanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement