Manisa Valisi Bektaş Demirci'ye İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Manisa Valisi Bektaş Demirci'ye İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi

Manisa Valisi Bektaş Demirci\'ye İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Demirci ilçesine giderek ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Yalçın Sezgin’den brifing aldı.

26.06.2014 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Demirci ilçesine giderek ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Yalçın Sezgin'den brifing aldı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi ile birlikte Demirci ilçesini ziyaret eden Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı Kaymakamlık binası önünde Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bakır ve ilçe daire müdürleri tarafından karşılandı. Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda sinevizyon eşliğinde ilçenin tarihi, genel durumu, devam eden projeler hakkında Vali Bektaş'a brifing verdi. Kaymakamlık makamındaki toplantının ardından Demirci Haskul Halı fabrikasını ziyaret eden eden Vali Erdoğan Bektaş, ilçe de dokunan makine ve el halısı ile ilgili de bilgiler aldı. Vali Erdoğan Bektaş daha sonra ilçeden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Valisi Bektaş Demirci'ye İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zafer cakma: sayın valim akpartinin kölesi olmayın 0 0 Yanıtla

Advertisement