Manisa Valisi Bektaş, Yeni Görev Yeri Rize'ye Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Manisa Valisi Bektaş, Yeni Görev Yeri Rize'ye Uğurlandı

Manisa Valisi Bektaş, Yeni Görev Yeri Rize\'ye Uğurlandı

Son kararname ile Rize Valiliği'ne atanan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, düzenlenen törenle yeni görev yerine uğurlandı.

13.06.2016 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son kararname ile Rize Valiliği'ne atanan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, düzenlenen törenle yeni görev yerine uğurlandı.

Valilik binasının önünde düzenlenen uğurlama törenine MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kemal Çelebi, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe kaymakamları, daire müdürleri, vali yardımcıları, sivil toplum örgütleri, valilik personeli ile vatandaşlar katıldı.

Valilik makamında uğurlamaya gelen daire müdürleri ile görüşen Vali Erdoğan Bektaş daha sonra valilik önünde kendisini bekleyenlerle tek tek tokalaştı. Uğurlama töreninde Vali Beştaş'ı eşi Esma Bektaş yalnız bırakmadı.

Duyusal anların yaşandığı törende konuşan Vali Bektaş, Manisa'da dolu dolu iki yıl geçirdiğini belirtip, "Buradan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Birkaç gün içerisinde Rize'de göreve başlayacağım. Güzel hatıralarla dolu dolu, benim için olumlu iki yılı Manisa'da geçirdim. Olumlu olmasında Manisalı vatandaşlarımızın ciddi bir katkısı oldu. Bu olumlu ve huzurlu çalışma periyodunu bize sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başlattığım projeler vardı. İnanıyorum ki o projelerimiz yeni göreve başlayacak olan sayın valimiz ile birlikte devam edecektir. Manisa'da göreve başlayacak olan yeni valimize başarılar diliyorum" dedi.

Vali Bektaş, konuşmasının ardından ulusal ve yerel basının temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Bektaş daha sonna eşi ile birlikte makam aracına binerek polis eskortu eşliğinde Manisa'dan ayrıldı.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Valisi Bektaş, Yeni Görev Yeri Rize'ye Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement