Manisa'ya Kuvvetli Kar Yağışı Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Manisa'ya Kuvvetli Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Çanakkale, Balıkesir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde bu geceden itibaren rüzgarla birlikte kuvvetli kar yağışının beklendiğini bildirdi.

30.12.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Çanakkale, Balıkesir ve Manisa'nın bazı bölgelerinde bu geceden itibaren rüzgarla birlikte kuvvetli kar yağışının beklendiğini bildirdi. Yetkililer, buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesi bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıracak. Bu sebeple; Çanakkale'nin doğusu; Bayramiç, Biga, Çan ve Yenice, Balıkesir'in kuzey ve doğusu merkez, Marmara Adası, Erdek, Bandırma, Gönen, Manyas, Susurluk, Kepsut, Dursunbey, Bigadiç, Balya, İvrindi, Savaştepe ve Sındırgı ve Manisa'nın kuzeyinde Soma, Kırkağaç ve Akhisar görülecek yağışların bu gece, yarın ve Cuma günü kuzey ve doğu yönlerden esecek kuvvetli rüzgarla birlikte yoğun kar yağışı şeklinde 20-50 santimetre olması beklendiğinden; yoğun kar yağışı ile kuvvetli buzlanma ve don olayı nedeniyle; ulaşımda aksamalar başta olmak üzere, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Yoğun kar yağışlarının 01 Ocak 2016 Cuma günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir" denildi - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'ya Kuvvetli Kar Yağışı Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement