Manisa Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek - Son Dakika
Yerel

Manisa Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Manisa Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz nisan ayında Manisa’ya kazandırdığı Atatürk Kent Park yılbaşına hazırlanıyor.

26.11.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz nisan ayında Manisa'ya kazandırdığı Atatürk Kent Park yılbaşına hazırlanıyor. Parkın belli noktalarında dekoratif süslemeler yapılırken, Yapılan LED'li taglar ve ışıklandırmalar akşam saatlerinde güzel bir görüntü oluşturdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yaşam alanı olarak Manisalıların hizmetine kazandırdığı Atatürk Kent Park yılbaşına hazırlanıyor. 170 dönümlük Atatürk Kent Parkın belli noktaları dekoratif süsleme, LED'li taglar, çiçek ve ağaçlarla süslendirildi. Kent Park'ın belli noktalarına konulan ışıklı perdeler ise akşam saatlerinde güzel bir görüntü oluşturdu.

MANİSA YILBAŞINA BÜYÜKŞEHİRLE HAZIRLANACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park'ta gerçekleştirdiği yılbaşı hazırlıklarına devam edecek. Manisa'nın belli noktalarında aydınlatma ve süsleme çalışmalarının da yapılacağını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa'nın yeni yıla yeni umutlarla ışıl ışıl girmesini sağlayacaklarını belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement