Manisalı Cimnastikçiler Milli Gurur Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Manisalı Cimnastikçiler Milli Gurur Yaşattı

Aerobik Cimnastik Milli Takımı'nda yer alan Manisalı sporcular, Bulgaristan'da düzenlenen Borevets Open Cup'da 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

26.04.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elde ettikleri başarıyla Bulgaristan'da İstiklal Marşı'nı okutan sporcuları Manisa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman çiçeklerle karşıladı.

Aerobik Cimnastik Milli Takımı, Bulgaristan'da düzenlenen Borevets Open Cup' da 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 9 madalya kazanarak büyük gurur yaşattı. Manisalı cimnastikçiler ise 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile milli takımın başarısına büyük katkı sağladı. Manisa'dan toplamda 14 sporcu, 2 antrenör ve 1 hakem turnuvada yer aldı. Bulgaristan'dan dönen sporcuları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Hatun Sarıkaya ile sporcuların aileleri karşıladı. Savaş Duman, mutluluklarını aileleri ile paylaşan sporcuları tek tek tebrik ederek çiçek verdi.

Sporcuları ve antrenörleri kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Manisa'da diğer branşlarda olduğu gibi cimnastikte de sesimizi hem Türkiye'ye hem de dünyaya duyurma imkanını sağladıkları için öncelikle antrenörlerimize, ailelerimize ve sporcularımıza İl müdürlüğü adına çok teşekkür ediyorum. Bizlere 23 Nisan'dan sonra bir bayram daha yaşattılar. İnşallah daha büyük başarılar, olimpiyat dereceleri, dünya dereceleri bekliyoruz. Bu ekip her şeyi yapabilecek kapasitede. Sporcularımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Cimnastik Antrenörü Gürkan Er ise şöyle konuştu: "Bulgaristan'da yapılan uluslararası yarışmada ilimize ve ülkemize kazandırdığımız bu madalyalar için çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Hedefimiz daha ileriye gidebilmek. Bu yıl hem Kore'de hem de kendi ülkemizde yapılacak yarışmalarda aynı başarıları göstermek istiyoruz. Altın, gümüş ve bronz madalya kazanarak hem İstiklal Marşımızı okutarak hem de diğer ülkeler ile mücadeleyi en üst seviyede sürdürerek güzel başarılar elde ettik."

Aerobik Cimnastik Milli Takımımız, Bulgaristan'da düzenlenen Borevets Open Cup da 3 altın,3 gümüş,3 bronz toplamda 9 madalya kazanmıştır.

12-14 yaş triolarda Nil Deniz BAL- Büşra ÇİÇEK - Aysu KUMRULAR, 15-17 yaş tek kızlarda Ayşe Begüm ONBAŞI, gruplarda Sezin SÜRÜM- Ceren ARPACI - Sevinç Ayşil KARASU - Rüya ARSAN - Hazal AKAY altın madalya,

15-17 çiftlerde Ayşe Begüm ONBAŞI- Mehmet ERCOŞ, 15-17 yaş triolarda Ayşe Begüm ONBAŞI - Deniz ŞAHİN - Buse KAPLAN, +18 yaş triolarda Nihat Can GÜL - Burcu ÖNAL - Nazlı ÖZGÖR gümüş madalya,

12-14 yaş çiftlerde Ezgi Gülenay DİRİK - Can SARI, 15-17 yaş tek erkeklerde Mehmet ERCOŞ ve + 18 yaş tek kızlarda Nazlı ÖZGÖR rronz madalya almıştır.

Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisalı Cimnastikçiler Milli Gurur Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement