Manisalı Kadınlar Salihli'yi Gezdi - Son Dakika
Yerel

Manisalı Kadınlar Salihli'yi Gezdi

Manisalı Kadınlar Salihli\'yi Gezdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kadınların sosyal hayata katılımını arttırmak, kentin kültürel etkileşimini ve entegrasyonunu sağlamak amacıyla başlattığı ‘Haydi Kadınlar İlçelere’ projesi kapsamında Manisa, Kula ve Gördes’ten Salihli’ye gelen kadınlar, Salihli Belediyesi’nin ev sahipliğinde ilçenin tarihi, turistik ve kültürel lokasyonlarını rehber eşliğinde ziyaret etti.

22.08.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kadınların sosyal hayata katılımını arttırmak, kentin kültürel etkileşimini ve entegrasyonunu sağlamak amacıyla başlattığı 'Haydi Kadınlar İlçelere' projesi kapsamında Manisa, Kula ve Gördes'ten Salihli'ye gelen kadınlar, Salihli Belediyesi'nin ev sahipliğinde ilçenin tarihi, turistik ve kültürel lokasyonlarını rehber eşliğinde ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 'Haydi Kadınlar İlçelere' projesiyle, il genelindeki kadınların ilçeleri ve ilçelerin farklı kültürlerini yakından tanımalarına olanak sağlıyor. Bu kapsamda Manisa, Kula ve Gördes ilçelerinden gelen kadınlar, Salihli Belediyesi ev sahipliğinde ilçenin tarihi ve turistik güzelliklerini ziyaret etti. Gezi kapsamında kadınlar, Kurşunlu Kaplıcaları, Salihli Tren Garı, Salihli Belediyesi Halı Dokuma Atölyesi ve Kent Müzesi ile Adala Mahallesinde bulunan Atatürk Evi, Adala Kanyonu ve tarihi Kız Köprüsü'nü rehber eşliğinde gezdi.

Başkan Ergün'e teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının düzenlediği 'Haydi Kadınlar İlçelere' projesi kapsamında Salihli Belediyesi'nin ev sahipliğinde ilçeye ait bütün tarihi ve doğal güzellikleri gördüklerini dile getiren Manisalı kadınlar, "Salihli, tarihi ve doğal güzellikleri içinde barındıran şirin ve modern bir ilçemiz. Adala Kanyonu ve Kurşunlu Vadisi muhteşem doğal güzellikleri ile insanı adeta büyülüyor. Kent Müzesi ise geçmişi günümüze taşıyor. Bizlere bu fırsatı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda'ya çok teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetlerini ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisalı Kadınlar Salihli'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement