Manisalı Liseliler, İzmir'de Sahneye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Manisalı Liseliler, İzmir'de Sahneye Çıktı

Manisalı Liseliler, İzmir\'de Sahneye Çıktı

Hayalleri için İzmir elemelerinde sahneye çıkan Manisalı 11 okul Vodafone FreeZone 17'nci Liselerarası Müzik Yarışması’nda büyük coşku yaşattı.

02.04.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayalleri için İzmir elemelerinde sahneye çıkan Manisalı 11 okul Vodafone FreeZone 17'nci Liselerarası Müzik Yarışması'nda büyük coşku yaşattı.

Müzik için hayallerini arkadaşlarını ve enstrümanlarını alıp Manisa'dan İzmir'e giden Manisalı öğrenciler Vodafone FreeZone 17'nci Liselerarası Müzik Yarışması'nın elemelerinde büyük coşkuyla yarıştılar. Şehirlerini temsil etmek için İzmir elemelerinde buluşan Manisalı gençler bir yandan heyecanlarını paylaşırlarken gençlerin aralarındaki tatlı rekabet de dikkat çekti.

İstanbul'daki büyük finale kalmak isteyen Manisalı gençler Anadolu centilmenliğini yansıtırcasına bir ağızdan "İyi olan kazansın ama biz Manisa'nın İstanbul'da olmasını çok isteriz" dediler. Manisa'dan İzmir elemelerine katılan okullar ise şöyle:

"Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Manisa Fatih Anadolu Lisesi, Manisa Fen Lisesi, Ticaret Borsası Anadolu Lisesi, Alaşehir Fen Lisesi, Salihli Merkez Anadolu Lisesi, Halit Görgülü Anadolu Lisesi,HasanTürek Anadolu Lisesi, Sekine Evren Anadolu Lisesi, Kemal Ural Anadolu Lisesi, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi."

İZMİR'DE BÜYÜK COŞKU

Vodafone FreeZone 17'nci Liselerarası Müzik Yarışması'nda Ankara, Adana, İstanbul'dan sonra İzmir elemeleri de muhteşem bir katılım ve coşkuyla yapıldı. Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, Liselerarası Müzik Yarışmasının 17'nci yılında da gençleri sahnede ağırladı. Vodafone FreeZone 17'nci Liselerarası Müzik Yarışması'nın İzmir elemeleri 28-29 Mart tarihlerinde İzmir Arena Bayraklı'da yapıldı. Toplam 13 ilden 119 okulun eleme heyecanını yaşadığı İzmir elemeleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti. Vodafone Freezone 17'nci Liselerarası Müzik Yarışması İzmir elemelerine, İzmir elemelerine İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Afyon, Uşak, Kütahya, Çanakkale, Ordu, Mersin, Bursa, Balıkesir olmak üzere toplam 13 ilden 119 okul katıldı.

SIRADA FİNAL VAR

28-29 Mart tarihlerinde yapılan İzmir elemelerinden sonraki aşama 26 Nisan'da İstanbul'da yapılacak olan büyük final olacak. Ankara, Adana İstanbul ve İzmir'de büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşen Vodafone Freezone 17'nci Liselerarası Müzik Yarışması'nın eleme aşaması Ankara, Adana, İstanbul ve İzmir elemeleriyle son buldu. Şehir elemelerine katılan okullar müzik alanında ünlü ve başarılı isimler tarafından değerlendirilip seçildikten sonra 26 Nisan'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılacak olan finalde birincilik için yarışacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisalı Liseliler, İzmir'de Sahneye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement