Manisa Belediye Başkanına Ziyaretleri Kabul Ediyor - Son Dakika
Güncel

Manisa Belediye Başkanına Ziyaretleri Kabul Ediyor

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanına nezaket ziyaretinde bulundu.

24.07.2014 11:53  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Ergün'ü göreve yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden Enli, "Göreve ikinci kez seçilmek, çok kutsal bir görevi yerine getirdiğinizi tescil ediyor" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli ve yönetimini makamında kabul etti. Ergün'e çiçek takdim ederek, yeni döneminin hayırlı olmasını dileyen Oda Başkanı Yusuf Enli, "Tabi ki seçimi ikinci kez kazanmak olağanüstü bir güzellik. Çünkü insana hem şevk veriyor, hem de hizmet aşkını arttırıyor. Bu da Manisa halkının sizi ne kadar sevdiğini gösteriyor. İkinci defa göreve seçilmek, çok kutsal bir görevi yerine getirdiğinizi tescil ediyor. Tabi biz de uzun süre bu görevi sürdürdüğümüz için bu duyguları çok iyi biliriz. Sizin de duygularınızın çok coşkulu olduğunu görüyoruz. Zor bir dönem. İkinci defa seçilmek Manisa halkına daha fazla yakınlaşmak, daha fazla hizmet etmek demektir. Onun için ben Allah yardımcınız olsun diyorum. Gerçekten Manisa çok şeyler bekliyor. Çok yol kat etti ama Manisa'da daha yapılacak çok işin olduğunu siz de bizler gibi çok iyi biliyorsunuz. Başta Manisa halkına, size ve şoför esnafına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah geçmiş dönemdeki o canlılığınızı, o sevecenliğinizi ve Manisa aşkınızı daha çok arttıracağınızı tahmin ediyorum. Manisa çok şeyler bekliyor. Büyükşehir olduktan sonra, bunun huzurunu sizlerle yakalayacaktır diye düşünüyorum. Allah utandırmasın diyorum" dedi.

30 yıldır çözülemeyen hizmetlere imza attık

Ziyaretleri nedeniyle Şoförler Odası yönetimine ve Enli'ye teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Hem sizlerin hem de Manisalı vatandaşlarımızın Kadir Gecesi olması nedeniyle, kandilleri huzurlu ve mutlu geçsin. İnşallah önümüzdeki hafta da Ramazan Bayramı'nı yaşayacağız. Sağlıkla, sıhhatle, huzur içerisinde bir bayram yaşamayı Rabbim nasip etsin. Şoför kardeşlerimizin sorunlarının çözümü noktasında geçen dönemde 30-40 yıldır çözülemeyen hizmetlere imza attık. Her şeyden önce başta şahsınız olmak üzere tüm yönetimdeki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yaklaşık bin 500 vatandaşımızın memnuniyeti bize intikal ediyor. Bunlar güzel hizmetler. Manisalı hemşerilerimiz bizlere teveccüh gösterdi. Allah onlardan bir kez daha razı olsun. Nasıl herkese ayrım yapmadan hizmet götürdüysek, bundan sonra 17 ilçemize de bu hizmetleri ulaştırmak görevimiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Belediye Başkanına Ziyaretleri Kabul Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement