Manisalı ve Karadenizliler'den İsmail Sarı'ya Destek - Son Dakika
Güncel

Manisalı ve Karadenizliler'den İsmail Sarı'ya Destek

Manisalı ve Karadenizliler\'den İsmail Sarı\'ya Destek

İsmail Sarı, 474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, İzmir Manisalılar Derneğinin düzenlediği etkinliğe katıldı.

24.03.2014 12:12  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, 474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, İzmir Manisalılar Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katıldı. Aynı gün içerisinde Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği geceye de katılan İsmail Sarı, iki bölge insanından da büyük destek aldı. Sarı gördüğü ilgi karşısında, "Sizlerin desteğiyle değil yürümek, koşarız" dedi.

Yerel seçime sayılı günler kala çalışmalarına devam eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Manisalılar ve Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen programlara davet edilerek moral depoladı. Manisalılar Derneği'nin 474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu festival kapsamında düzenlediği etkinliğe katılan İsmail Sarı, kürsüye çıkarak programın açılışını gerçekleştirdi. Geleneksel kültürlerin yaşatılmasının önemine değinen AK Partili Sarı, "Gelenek ve göreneklerimiz bizler için önemli. Mesir macunu lezzetinin sadece Türkiye'de değil dünya da biliniyor olması ayrı bir gurur kaynağı… Bugün burada beni ağırladığınız ve verdiğiniz destekler için hepinize müteşekkirim" dedi. Konuşmasının ardından Sarı, halka mesir macunu saçtı.

"SİZLERİN DESTEĞİYLE DEĞİL YÜRÜMEK, KOŞARIZ"

Manisalılar Derneği prorgamının ardından meclis üyesi adaylarının da yer aldığı Karadenizliler gecesine geçen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, burada da kemençe ve türkülerle karşılandı. Karadeniz kültürüne doyulan gecede İsmail Sarı, konuşmasının ardından vatandaşlar ile birlikte horon oynadı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen insanların bir arada dostluk, barış içinde olduğunu ve Bayraklı'da bu beraberliği sağladıklarını söyleyen İsmail Sarı, "Artık şafak çok az… Sabahın erken saatleri itibariyle her zamanki gibi çalışma tempomuza devam ediyoruz. Manisalılardan tutun, Mardinli kardeşlerimize, Afyon'dan Konyalıya pek çok farklı şehirlerden gelmiş insanlar olarak hep birlikte barınmaya, yaşamaya çalışıyoruz. Bayraklı bu birlikteliği kurmayı başardı. Her gün her saat farklı derneklerde, mahallelerde, evlerdeyiz… Esnaf kardeşlerimizle bir aradayız. Bu gece de Karadenizin has uşaklarıyla bir araya geldik. Sizlerin desteğiyle değil yürümek, koşarız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisalı ve Karadenizliler'den İsmail Sarı'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement