Manisapor'dan Hasan'a Kanca - Son Dakika
Güncel

Manisapor'dan Hasan'a Kanca

Manisapor\'dan Hasan\'a Kanca

Yeni sezon öncesi transferde dikkatli adımlar atan Manisaspor, 1461 Trabzon'un genç forvet oyuncusu Hasan Ahmet Sarı'ya kanca attı.

15.07.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi transferde dikkatli adımlar atan Manisaspor, 1461 Trabzon'un genç forvet oyuncusu Hasan Ahmet Sarı'ya kanca attı.

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da profesyonel olan 23 yaşındaki Hasan, geçen sezon 31 lig 1 kupa maçında görev yaptı, rakip fileleri 7 kez sarstı. Giresunspor, Fethiyespor ve Batman Petrolspor'da da oynayan Hasan'ın Manisaspor'un teklifine sıcak baktığı, bayramdan sonra imza atabileceği bildirildi.

TİMUR'A TEPKİ

Bu arada prensip anlaşmasına vardıkları Göztepeli Timur'un Şanlıurfaspor'a imza atmasına tepki gösteren Başkan Abdullah Mergen, menajerleri suçladı. Göztepe'ye sattıkları Hakan Barış'ın transferiyle Timur'un ilgisinin olmadığını dile getiren Başkan Mergen, "Timur'la görüşmelerimiz bu olayın dışında gelişti. Timur, bizimle görüşmesinde Manisaspor'da oynamaya hazır olduğunu söylemesine rağmen menajerinin yönlendirmesiyle Şanlıurfa'ya gitti. Yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisapor'dan Hasan'a Kanca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement