Manisaspor 6 Hazırlık Maçı Oynayacak - Son Dakika
Güncel

Manisaspor 6 Hazırlık Maçı Oynayacak

Manisaspor 6 Hazırlık Maçı Oynayacak

Turgutluspor'la oynadığı ilk hazırlık maçını 2-1 kazanan 2'nci Lig takımlarından Manisaspor, ligin başlayacağı 6 Eylül tarihine kadar 6 hazırlıklık maçı oynayacak.

31.07.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutluspor'la oynadığı ilk hazırlık maçını 2-1 kazanan 2'nci Lig takımlarından Manisaspor, ligin başlayacağı 6 Eylül tarihine kadar 6 hazırlıklık maçı oynayacak. Yarın saat 18.30'da Kaynaklar Tesisleri'nde Bucaspor'la karşılaşacak Manisaspor, 5 Ağustos'ta Göztepe, 6 Ağustos'ta Tire 1922, 15 Ağustos'ta Turgutluspor, 19 ve 29 Ağustos'ta ise Nazilli Belediyespor'la sezon öncesi son provalarını yapacak.

Hazırlık maçlarının önemine değinen teknik direktör Taner Taşkın, "Bu karşılaşmaların iki önemli unsuru var. Birincisi eksiklerimizi göreceğiz, ikincisi ise yeni sezonda ilk 11'de forma giyecek futbolcuları belirleyeceğiz. Bu yüzden oyuncularımız hem antrenmanlarda, hem de hazırlık maçlarında kendilerini göstermeye çalışıyor. İnanıyoruz ki yeni sezon başlayana kadar sağlam bir kadro oluşturacağız" diye konuştu. Tarzan, iki transfer yapmayı daha planlıyor.

TEKNE KEYFİ

Manisaspor, yoğun bir şekilde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarına kısa bir ara vererek, antrenman yorgunluğunu Foça'da tekne turunda attı. Teknik direktör Taner Taşkın'ın davetlisi olarak dün Foça'da mavi tura çıkan siyah beyazlı futbolcular hem güneşin, hem de denizin keyfini çıkardı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor 6 Hazırlık Maçı Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement