Manisaspor'a Baklava Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'a Baklava Ziyafeti

Manisaspor\'a Baklava Ziyafeti

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanına hazırlanan lider Manisaspor'a atrenmanda baklava ziyafeti verildi.

30.09.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanına hazırlanan lider Manisaspor'a atrenmanda baklava ziyafeti verildi.

1965 Manisaspor Taraftarları Derneği Başkanı Altan Çakıcı, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler, Hamza Durmuş ve Murat Yenigün, siyah beyazlı takımın antrenmanını ziyaret etti. Futbolcu ve teknik heyetle sohbet ettikten sonra baklava ikram eden Mustafa Gürler, "Lige çok güzel bir başlangıç yaptınız. Biz bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Manisaspor'un bugünkü çalışmasına tedavileri süren Sercan Türkeri ve Gökdeniz Varol katılmadı.

ALTYAPIDA GÖREV DAĞILIMI

Manisaspor'da Gençlik Geliştirme Programı Koordinatörlüğü'ne Ünal Taşçı'nın getirilmesinin ardından altyapı teknik kadrosu da göreve başladı. Manisaspor'da U19 Takımı'nda teknik sorumlu olarak Osman Bilik, U17'de Engin Filizkan, U16'da Eser Evin, U15'te İsmail Yalçın, U14'te Naci Duman, U13 ve U12'de Namık Çelenk görevlendirildi. Altyapı kaleci antrenörü ise Mert Hoşgör oldu.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'a Baklava Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement