Manisaspor'a Rehavet Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'a Rehavet Uyarısı

Kendisini takip eden Ankaragücü'nü deplasmanda mağlup ederek aralarındaki puan farkını 5'e çıkaran 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

24.11.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisini takip eden Ankaragücü'nü deplasmanda mağlup ederek aralarındaki puan farkını 5'e çıkaran 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

Pazar günü oynadığı son 2 maçı da kazanarak havaya giren Aydınspor 1923'ü ağırlayacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "En küçük bir rehavet, telafi edilmeyecek büyük kayıplara yol açabilir. Çok dikkatli olmalıyız" dedi.

Futbolda önemli galibiyetler sonrası beklenmedik düşüşler yaşanabileceğine dikkat çeken Taner Taşkın, "Ankaragücü zaferinin boşa gitmemesi için Aydınspor 1923 maçını kayıpsız geçmeliyiz. 5 puan fark yakalayarak büyük avantaj elde ettik. Önemli olan bu farkı artırıp, hedefe doğru yürüyüşümüzü sürdürmek" ifadesini kullandı.

Taner Taşkın, Aydınspor'dan sonra hafta arasında Tuzlaspor ile kupada karşılaşıp, ardından Bucaspor deplasmanına gideceklerini hatırlattı.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'a Rehavet Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement