Manisaspor'a Volkan Engeli - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'a Volkan Engeli

Manisaspor yönetimi, 400 bin TL alacağı için siyah beyazlılara transfer yasağı koyduran eski kaleci Volkan Babacan'la yapılan görüşmeden olumlu sonuç alamadı.

26.12.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor yönetimi, 400 bin TL alacağı için siyah beyazlılara transfer yasağı koyduran eski kaleci Volkan Babacan'la yapılan görüşmeden olumlu sonuç alamadı. Volkan'ın indirime yanaşmadığı, parasının tamamını istediği öğrenildi. Bu gelişme üzerine transfer arayışında frene basan siyah beyazlılarda Teknik Direktör Taner Taşkın, "Transfer yasağı ihtimalini düşünerek sezon başında geniş bir kadro kurmuştuk. Bazı oyuncular ayrıldı ama ikinci yarıda yeni isimleri de parlatabiliriz. Transfer istiyoruz ama yapamazsak bu takım takviyesiz de şampiyon olur" dedi.

GÖZLER FEDERASYON'DA

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı en yakın rakibi Ankaragücü'nün 6 puan önünde lider tamamlayan Manisaspor, Futbol Federasyonu'nun sezon başında Ulusal Kulüp Lisansı alamayan kulüplere kestiği puan silme cezalarını uygulamasını bekliyor. Ankaragücü'nün yanı sıra Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdmanyurdu'na puan silme cezası kesen Federasyon, henüz cezaları uygulamadı. Kulüplerin Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazlardan da henüz sonuç çıkmadı. Ceza uygulanırsa Manisaspor'un Ankaragücü'yle arasındaki fark 9 puana çıkacak. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'a Volkan Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement