Manisaspor-Adanaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Manisaspor-Adanaspor Maçından Notlar

Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, geçen haftaki Kayserispr maçının ilk 11'inde üçü zorunlu dört değişiklik yaptı.

22.02.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, geçen haftaki Kayserispr maçının ilk 11'inde üçü zorunlu dört değişiklik yaptı. Cezalı olan Berk, Hakan Barış ve Gökhan kadroda yer almazken, Hakan Turan yedek oturdu. Taşkın bu oyuncuların yerine Hüsnü, Metin, Subasic ve Dimitrov'u sahaya sürdü. Adanaspor'da ise Mehmet Ozan'ın yerine Yiğitcan ilk 11'de görev yaptı.

Karşılaşmanın 10'uncu dakikasında Yiğitcan'la çıktığı bir hava topunda başına aldığı darbeyle sakatlanan Manisasporlu Şaban, tedbir amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Golcü futbolcunun yerine sezon başında kiralık verildiği Balçova Yaşamspor'dan devre arasında geri alınan Melik oyuna dahil oldu.

PTT 1'inci Lig'de son 4 maçını kaybeden Manisaspor, 7 haftadır yenilmeyen Adanaspor'la giriştiği zorlu mücadelede yine yalnız kaldı. Yönetim ve teknik heyetin tüm çağrılarına rağmen müsabakayı 300 kadar siyahbeyazlı taraftar izledi. Adana'dan gelen yaklaşık 50 futbolsever de Gediz yönündeki kale arkasından takımlarına destek verdi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor-Adanaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement