Manisaspor Antrenörsüz Yine Güldü - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Antrenörsüz Yine Güldü

Manisaspor Antrenörsüz Yine Güldü

TÜRKİYE 1'inci Ligi'de sezon başlamadan 1 gün önce patlak veren lisans krizi nedeniyle teknik direktörü Mehmet Altıparmak'ın resmi maça bile çıkmadan istifa ettiği Manisaspor, antrenörsüz oynadığı ilk 2 maçtan 4 puan almayı başardı.

27.08.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi'de sezon başlamadan 1 gün önce patlak veren lisans krizi nedeniyle teknik direktörü Mehmet Altıparmak'ın resmi maça bile çıkmadan istifa ettiği Manisaspor, antrenörsüz oynadığı ilk 2 maçtan 4 puan almayı başardı.

Transfer yasağı kaldırılamadığı için ilk maçta Elazığspor maçına, geçen seneden kalan futbolcularıyla çıkan Manisaspor, altyapı antrenörleri Osman Bilik ve Ali Kaymaz yönetiminde rakibini 1-0 yenmeyi başardı. Yasağı kaldırıp yeni futbolculardan İsmail, Dimov ve Ozan'ın lisanslarını Ümraniyespor deplasmanına yetiştiren siyah beyazlı takım, maç öncesi teknik direktör sorununu çözemedi.

Siyah beyazlılar, eksik kadro ve teknik direktör handikapına rağmen İstanbul deplasmanından 1-1'lik skorla 1 puanla döndü. Yasağı kaldırmasına rağmen yeni futbolculardan çoğunun lisanslarını Ümraniye karşısına yetiştiremeyen Manisaspor'un Başkanı Abdullah Mergen, şunları söyledi:

"Novillo, Bakaki ve Konde'nin kendi ülkelerinden federasyonlarla yazışmaları yeni haftaya sarktı. Eskişehirspor maçına kadar tam kadro olacağız. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Çok iyi bir kadro kurduk. Önce yerimizi sağlamlaştıracağız ardından üst sıraların hesabını yapacağız."

PALAZ GÜNDEMDE

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Manisaspor, geçen hafta Denizlispor'u kümede tutmayı başaran Koray Palaz'la masaya oturacak. Tarafların prensipte her konuda anlaştıkları ve işin imzaya kaldığı öğrenildi. Koray Palaz'ın ilk maçına yeni transferlerin yer aldığı kadroyla çıkmak istediği için Ümraniye deplasmanı öncesi imza atmadığı öne sürüldü.

2 OYUNCUYLA GÖRÜŞÜYORLAR

Öte yandan yeni transferlerden Berkay ve Göksu'dan sonra Kurtuluş Yurt ve Kemal Cingirt'le yollarını ayıran Manisaspor, Keçiörengücü'den sol kanat Erkan Taşkıran ile Mersin İdmanyurdu'dan ayrılan orta saha oyuncusu Güven Varol'la görüşüyor. Transferlerin hafta başında netleşmesi bekleniyor.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Antrenörsüz Yine Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement