Manisaspor Büyük Marka" - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Büyük Marka"

Manisaspor Büyük Marka"

Ptt 1'inci Ligi takımı Manisaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kulübün Türk futbolunda marka olduğunu söyledi.

23.07.2016 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi takımı Manisaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kulübün Türk futbolunda marka olduğunu söyledi.

Mehmet Altıparmak, Manisaspor'un futbolda çok önemli bir imaja sahip olduğunu vurgularken şöyle dedi:

" Türkiye'de 5 büyük takımdan sonra sayacağınız 5 takım arasına Manisaspor gelir. Burası geçmiş yıllarda hep önemli hocaların çalıştırdığı, önemli futbolcuların forma giydiği, mevcut A Milli Takım'ın iskeletini oluşturan bir kulüp. Bütün Manisa'nın bunun farkına varması gerekiyor. Başkanımız ve yönetimimiz ellerinden geleni yapıyor ama bu sadece onların çabasıyla olacak bir durum değil. Tüm Manisa'nın tek çatı altında toplanması gerekiyor. Herkesten destek bekliyoruz."

Davraz'daki ilk etap kampında fizik, kondisyon üzerine çalıştıklarını söyleyen Mehmet Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu dönemde hazırlık maçlarının skorlarını önemsemiyoruz. Hazırlık maçı üzerinden takımı eleştirenler ya futbolu bilmiyorlardır ya da kötü niyetlidir. Ben futbolcularımın arzulu çalışmalarından memnunum. Tatil döneminde çalışanlarla çalışmayanlar kampta aralarını kapatıyor."

"4-5 TRANSFER YAPACAĞIZ"

Takımında 4-5 transfere daha ihtiyaçları olduğunun altını çizen Mehmet Altıparmak, bu konuda da şunları söylerdi:

"Önceliğimiz İsmail'in dışında kaleyi sağlamlaştıracak bir kaleci daha almak. Sağ bekte Göksu ve sol bekte Berk'in alternatifleri yok. Çok koşan orta sahamıza takımı yönlendirecek bir oyun kurucu almayı planlıyoruz. İleri uca top tutacak santrfor alacağız."

DAĞA ÇIKTILAR

Isparta Davraz kampında sabah antrenmanı sonrası izinli olan Manisasporlu futbolcular, teknik ekiple birlikte telesiyejle 1965 rakımlı Sümbül Tepe'ye çıktı. Siyah beyazlılara Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Etçil de eşlik etti. Neşeli dakikalar geçiren futbolcular, aynı zamanda kulübün kuruluş tarihi olan 1965 yazılı tabelanın önünde poz verdi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Büyük Marka' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement