Manisaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Manisaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Manisaspor teknik direktörü Karapınar: "Kayserispor maçı futbolcularım için bir fırsat maçı olacak"

17.09.2014 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Manisaspor'da teknik direktör Tahir Karapınar, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Kayserispor maçının futbolcuları için bir fırsat maçı olacağını söyledi.

Karapınar, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, takımın aldığı mağlubiyetler ve yediği 7 golden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek "İlk 2 maçta 7 gol yiyeceğimizi söyleselerdi inanmazdım. 2 haftalık kötü bir periyot var. İki maçın kötü olabileceğini düşünüyordum ancak bu kadar kötü oynayacağımızı tahmin etmiyordum" dedi.

Alınan kötü sonuçların bundan sonraki haftalarda devam etmeyeceğine inandığını söyleyen Karapınar, "Bu hafta kaptanımız Mikic'te kadroya dönüyor. İlerleyen haftalarda Mustafa Sarp, İsmail ve Tayfun gibi isimlerin takıma katılmasıyla daha iyi olacağız. Benim takımım rakibine teslim olan bir takım olamaz" diye konuştu.

Çok genç bir kadroya sahip olduklarına dikkati çeken Karapınar, "Çok eksiğimiz ve genç oyuncularımız var. Ancak bunların hiçbirisi kötü oyunun bahanesi olamaz. Kayserispor maçında mücadele eden Manisaspor'u sahada görmek istiyorum. Bizim için önemli bir maç. Kayserispor bu ligin en önemli takımlarından biri. Zorlu maçta gerçek gücümüzü göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kayserispor maçında görev vereceği futbolcular için bir fırsat maçı olacağını vurgulayan Karapınar, "Çünkü karşılarında Nobre, Bobo gibi oyuncular var, kendilerini gösterme fırsatını bu maçta yapmaları istiyorum, bunu onlardan bekliyorum" dedi.

"İlk 2 maç kazaydı"

Taraftarların tepkisine de değinen Karapınar, "Taraftarlarımız haklı. İki maçta aldığımız kötü skorlar onları isyan noktasına getirdi. Ancak herkes şapkasını önüne koymalı. Manisaspor'a herkesin sahip çıkması lazım. Manisaspor'un kötü olması en çok Manisalıları ve taraftarı etkiler. Taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Valimizi, belediye başkanlarını protokol tribününde görmek istiyoruz. Biz eğer vazgeçersek kaybederiz. Manisaspor taraftarı Manisaspor'dan vazgeçemez. Kötü sonuçlarla takımımızı yalnız bırakırsak taraftar olamayız. Bu iki maç kazaydı" diyerek taraftarları tribüne takımını desteklemeye davet etti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manisaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement