Manisaspor'da Kenan ve Ümit Kadro Dışı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Kenan ve Ümit Kadro Dışı

Manisaspor\'da Kenan ve Ümit Kadro Dışı

Adanaspor deplasmanında 2-0 öne geçtikten sonra sahadan 3-2 mağlup ayrılan Manisaspor'da Kenan ve Ümit Yasin'i kadro dışı bırakıldı.

30.09.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adanaspor deplasmanında 2-0 öne geçtikten sonra sahadan 3-2 mağlup ayrılan Manisaspor'da Kenan ve Ümit Yasin'i kadro dışı bırakıldı.

Geçen sezon devre arasında transfer edilen Kenan'ın 1 yıldır sakatlıktan kurtulamadığını ve takıma katkı sağlamadığını belirten teknik direktör Tahir Karapınar Karapınar, öte oyuncusu Ümit Yasin'i de formsuzluğu ve Adanaspor maçından sonraki olumsuz tutum ve davranışları yüzünden kadro dışı bıraktığını açıkladı. Tahir Karapınar, "Sahada bu takım için her şeyini veren oyuncularla yola devam edeceğim" diye konuştu. Çok sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini sözlerine ekleyen Tahir Karapınar, daha sonra şu değerlendirmeyi yaptı:

"Şu an itibariyle Kenan ve Ümit Yasin kadro dışı, Kudret ve Dimitrov hasta, İsmail, Barbaros ve Tayfun'un sakatlıkları sürüyor, Süleyman ise yeniden sakatlandı. Zor bir tabloyla karşı karşıyayız. Ben sakat oyuncuların bir an önce iyileşmesini, Subasic başta olmak üzere deneyimli futbolcuların da performanslarını artırmalarını bekliyorum. Takım olarak gol atmayı öğrendik. Gol yememeyi de öğrenirsek, istediğimiz noktaya geliriz." - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Kenan ve Ümit Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement