Manisaspor'da Kongre Bitti Tartışma Bitmedi - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Kongre Bitti Tartışma Bitmedi

Manisaspor\'da Kongre Bitti Tartışma Bitmedi

Manisaspor'da çoğunluk sağlanmadığı için 25 Haziran'a ertelenen olaylı kongrenin yankıları sürerken eski başkan Emre Hasgör, kulüp tarihinde böyle bir genel kurulun yaşanmadığını söyledi.

19.06.2016 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor'da çoğunluk sağlanmadığı için 25 Haziran'a ertelenen olaylı kongrenin yankıları sürerken eski başkan Emre Hasgör, kulüp tarihinde böyle bir genel kurulun yaşanmadığını söyledi.

Mevcut yönetimin, üye olmayan kişileri üye gibi gösterip oy kullandırmak istediğini iddia eden Emre Hasgör, "Kongrede oy kullanacak üye sayısının 3 günde bir değişmesi, bazı üyelerin uyarılmadan ihraç edilmesi çok vahim bir olaydır. Seçim kazanılır, kaybedilir, Başkan Abdullah Mergen kalır, kalmaz, bunda bir sorun yok. Ama Manisasporlu olmayan insanların salona getirilmesi çok yanlış. Gerçek Manisasporlular tepkilerini gösterdi. Bir hafta sonra görüşürüz. Birileri bu hafta da başkanlık yapsın" dedi.

Bu arada oy kullanmak üzere kongreye gelen üyelerin profili, camiada büyük yankı buldu. Kulübe üye olduğu belirtilen kadınların genel kurula katılması, şaşkınlık yarattı. Başkan Abdullah Mergen'in Saruhanlı ile Gördes ilçelerinden 50'nin üzerinde kişiyi üye yaparak oy kullandırmak istediği iddia edildi.

Manisalı iş adamı Mevlüt Aktan, kulüple ilgisi olmayan kişilerin hazirun defterine imza attığını öne sürerken, "Bu insanlar nereye geldiklerini bile bilmiyordu" ifadesini kullandı. Üyelikten ihraç edildiği ortaya çıkan başkan adayı Orkun Şıktaşlı ise "25 Haziran'da gelen kurulumuza geleceğiz ve bu yönetime hak ettiği dersi sandıkta vereceğiz" dedi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Kongre Bitti Tartışma Bitmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement