Manisaspor'da Kongre Israrı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Kongre Israrı

Manisaspor\'da Kongre Israrı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulübün 50'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda yönetime yine kongre çağrısı yaptı.

16.06.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulübün 50'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda yönetime yine kongre çağrısı yaptı.

Ergün'ün mesajında, "Umut ediyorum ki kulübün siyasetten arındırılması ve elini taşın altına koyacak, herkesi kucaklayan bir yönetimin görevi devralmasıyla şehir yeniden siyah beyaza boyanacak ve Manisaspor hak ettiği yerlere yeniden geri dönecektir" dedi.

Mesajında yarım asırlık kulübü tebrik de eden Ergün, şöyle devam etti:

"Yarım asırlık dönemde şehirde efsane olan, elde ettiği başarılarla Türkiye genelinde adından söz ettiren Manisaspor'u 50'nci yılı nedeniyle tebrik ediyorum. Yeni yönetimle Manisaspor hak ettiği yerlere yeniden geri dönecektir. Başarılarla anılan nice 50'nci yıllara şanlı Manisaspor."

Kulüp Başkanı Başkan Abdullah Mergen ise Cengiz Ergün'ün geçtiğimiz haftalarda takım 2'nci Lig'e düştükten sonra yaptığı kongre çağrısına kulak tıkamıştı.

HAREKETLİLİK SÜRÜYOR

Manisaspor, 2'nci Lig'de bekleme yapmadan PTT 1'inci Ligi'ne dönecek kadroyu kurmak için çalışmalara hız verdi. Akhisar Belediyespor'dan sol bek İsmail Dinler'i isteyen siyah-beyazlılar, Altınordulu sağ kanat Ozan Sol'u kiralamak için de harekete geçti. Manisaspor'un 2 milyon TL bonservisle satış listesine koyduğu Hakan Barış'a Kasımpaşa talip oldu. Yönetim, Hakan için Osmanlıspor'un bir miktar para ve takas teklifini reddederken Kasımpaşa ile görüşmeler başladı. Bonservisi 1 milyon TL olarak belirlenen İsmail Köse'ye Bursaspor talip oldu. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın da 2 oyuncu için nakit 750 bin TL teklif ettiği iddia edildi. Şaban ve Umut'un ayrılmak istediği Manisa, ikiliye bonservis bedellerini getirmeleri şartıyla onay verdi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Kongre Israrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement