Manisaspor'da Rota Zülküf - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Rota Zülküf

Manisaspor\'da Rota Zülküf

Ptt 1'inci Lig'in yeni takımlarından Manisaspor'da Denizlispor'dan kadrosuna kattığı İsmail Şahmalı ile rakabet edecek ikinci bir kaleci arayışını sürdüren yönetim Bolusporlu Soner'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçerken, ibre yeniden Alanyasporlu Zülküf Özer'e çevrildi.

05.07.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'in yeni takımlarından Manisaspor'da Denizlispor'dan kadrosuna kattığı İsmail Şahmalı ile rakabet edecek ikinci bir kaleci arayışını sürdüren yönetim Bolusporlu Soner'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçerken, ibre yeniden Alanyasporlu Zülküf Özer'e çevrildi.

Geçen sezon ilk yarıda Kayseri Erciyesspor'da 13 maçta forma giydikten sonra ikinci yarıda transfer olduğu Alanya'da çoğunlukla yedek bekleyen Zülküf'le anlaşan yönetimin bonservis sorununu çözdükten sonra tecrübeli eldiveni imza için Manisa'ya davet edeceği bildirildi.

Transferi büyük ölçüde tamamladıklarını ve kaliteli bir takım kurduklarını belirten teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Geçen yılki kadroyu büyük ölçüde koruyup, istediğimiz takviyeleri yaptık. Dimov ve Novillo gibi iki kaliteli yabancı aldık. Prensipte anlaştığımız Keita ve Essonbe bayramdan sonra Manisa'ya gelecekler. Manisaspor marka bir kulüp. İstediği futbolcuyu transfer edebiliyor. Gelen oyuncu burada vitrine çıkacağını biliyor. Bizim hedefimiz futbolcuları vitrine çıkarırken, bu takımı da Süper Lig'e taşımak" şeklinde konuştu.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Rota Zülküf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement