Manisaspor Federasyonun Ödülünü Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Federasyonun Ödülünü Bekliyor

Ptt 1'inci Lig'in yeni takımlarından Manisaspor'da takviye çalışmalarını sürdüren Başkan Abdullah Mergen, transfer yasağını kaldırabilmek için Futbol Federasyonu'ndan gelecek ödülü bekliyor.

31.05.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'in yeni takımlarından Manisaspor'da takviye çalışmalarını sürdüren Başkan Abdullah Mergen, transfer yasağını kaldırabilmek için Futbol Federasyonu'ndan gelecek ödülü bekliyor.

Futbol Federasyonu'nun (TFF) vereceği 4-5 milyon TL ile A Milli Takım ve Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan'ın 400 bin TL alacağını ödeyip yasağı kaldırmayı planlayan Başkan Abdullah Mergen, mevcut kadrodaki futbolcuların 3 milyon TL borcunu da bu parayla karşılayacak.

Yunanistan'ın Panetolikos takımından golcü Kappel ve Kayseri Erciyessporlu Volkan Okumak'la görüşmeleri sürdüren Başkan Mergen, geride bıraktığımız sezon Adanaspor formasıyla  Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Nduka'yı da listesine aldı. Kulübüyle sözleşmesi biten Nduka ile önümüzdeki günlerde masaya oturmayı planlayan Başkan Mergen, geçen sezon kiralık oynayan Altınordulu Ozan Sol'dan sonra aynı kulüpten kaleci Tolgahan ve Timur Temeltaş'la da anlaşma zemini arıyor. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Federasyonun Ödülünü Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement