Manisaspor Gümbür Gümbür - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Gümbür Gümbür

Manisaspor Gümbür Gümbür

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor, en yakın takipçisi Ankaragücü'nü deplasmanda 2-1 yenerken rakibiyle puan farkını 5'e çıkararak PTT 1'inci Lig yolunda dev bir adım attı.

23.11.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor, en yakın takipçisi Ankaragücü'nü deplasmanda 2-1 yenerken rakibiyle puan farkını 5'e çıkararak PTT 1'inci Lig yolunda dev bir adım attı.

Karşılaşmanın müthiş bir atmosferde oynandığını ve Ankaragücü taraftarının da takımlarına inanılmaz destek verdiğini dile getiren Taner Taşkın, "Uzun zamandır böyle bir seyirci kitlesinin karşısına çıkmamıştık. Futbolcularım ilk yarıda bunun şaşkınlığı ile varlık gösteremediler. Ancak ikinci yarıda kendimize geldik ve 1-0 yenik duruma düştüğümüz maçı 2-1 kazanarak zor olanı başardık" dedi.

Ankaragücü'nün taraftarıyla birlikte şampiyonluğa inandığını, aynı tabloyu Manisa'da da görmek istediklerini söyleyip üstü kapalı olarak bu yöndeki sitemini dile getiren Taner Taşkın, "Dilerim bu hafta Aydınspor 1923 ile oynayacağımız maçta tribünler dolar. Manisaspor düştüğü yerden kalkmak için büyük çaba harcıyor. Tüm Manisa halkının bu yolda bizlere destek olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Takımlarını desteklemek için Ankara'ya gelen seyircilerine de teşekkür eden Taner Taşkın, Ankaragücü karşısında elde edilen galibiyeti taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Gümbür Gümbür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement