Manisaspor Kongreye Kilitlendi - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Kongreye Kilitlendi

Ptt 1'inci Lig takımlarından Manisaspor, cumartesi günü yapılacak kongreyi bekliyor.

15.06.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımlarından Manisaspor, cumartesi günü yapılacak kongreyi bekliyor. Başkan Abdullah Mergen'in adaylığını daha önce açıkladığı siyah beyazlılarda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orkun Şıktaşlı da göreve resmen talip oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in destek verdiği Şıktaşlı'nın külup üyeliğinin geçtiğimiz kasım ayında 700 kişiyle birlikte silindiği ortaya çıkmıştı. Şıktaşlı, seçimde aday olmasına engel bir durum olamayacağını açıklamıştı.

Siyah beyazlılarda ikilinin dışında bir aday daha çıkıp çıkmayacağı belirsiz. Kenan Evren Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet Kooperatifi Salonu'nda cumartesi saat 14.00'te başlayacak kongrede yasal çoğunluk sağlanamazsa seçim 25 Haziran'a ertelenecek. Mergen iyi bir liste ile delegelerin karşısına çıkıp transfer yasağını da kaldırarak belirledikleri transferleri sonlandıracaklarını belirtti.

Başkan adayı Orkun Şıktaşlı kulübün batma noktasına geldiğini, projeleriyle Manisaspor'u düzlüğe çıkartmak istediklerini belirtti.

BAYRAM DA FEDERASYON'DA

Manisaspor'da kongre sürecinde şampiyon kadrodan kopmalar da sürüyor. Sercan, Erdi, Barbaros gibi isimlerin ayrıldığı siyah beyazlılarda kaleci Bayram da alacaklarını tahsil etmek için kulübe Futbol Federasyonu kanalıyla ihtar çekti. Kulüpten 200 bin TL alacağı olan Bayram, görüştüğü Başkan Abdullah Mergen'in, "Şimdilik alacağın paranın yarısını ödeyelim, kalanını daha sonra yaparız" sözü üzerine Federasyon'un yolunu tuttu.

Bayram'ın Süper Lig ve PTT 1'inci Lig ekipleriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi. Manisa'da Berk, Nuri, Savaş, Barbaros, Erdi, Timur, Metin, Bahattin, Onur, Mertan, Hasan Ahmet, Sercan ve Ozan da alacakları konusunda TFF'ye şikayetçi olmuştu. Futbolcular yasal süreçte ödeme yapılmadığı için serbest kaldıklarını iddia ederken yönetim aksini savunmuş, Başkan Mergen, "Zaten 2nci Lig kadrosundan az kişi kalacak" açıklaması yapmıştı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Kongreye Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement