Manisaspor Pes Etmez - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Pes Etmez

Karşıyaka'ya evinde 2-0 mağlup olan Manisaspor'un başında ilk sınavını veren teknik direktör Taner Taşkın, "Benim felsefemde kolay pes etmek yok" dedi.

26.10.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka'ya evinde 2-0 mağlup olan Manisaspor'un başında ilk sınavını veren teknik direktör Taner Taşkın, "Benim felsefemde kolay pes etmek yok" dedi.

Camianın beklentilerine ilk maçta karşılık veremediğini ifade eden Taner Taşkın, "Takımı yeni yeni tanıyorum. Taşların yerine oturması, futbolcuların fizik kalitelerinin artması, özgüvenlerini kazanması zaman alabilir. Bu süreçte biraz sıkılıp üzüleceğiz ama sonunda gülen biz olacağız" diye konuştu.

Şanlıurfaspor ve Orduspor karşılaşmalarının ardından milli maç nedeniyle lige ara verileceğini hatırlatan Taner Taşkın, şöyle devam etti:

"Dört haftalık bu periyotta tempoyu yükseltip, fizik kapasiteyi artırmaya çalışacağız. Hedefim kolay pes etmeyen, kazanma arzusuyla dolu savaşan bir takım yaratmak. Biraz zamana ihtiyacımız var. Sadece maç kaybettik, ligi kaybetmedik. Önümüzde uzun bir maraton var. Manisaspor köklü bir camiadır. Bu sıkıntıları aşıp, düzlüğe çıkacağına inanıyorum." - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Pes Etmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement