Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar'dan Altınordu'ya Övgü - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar'dan Altınordu'ya Övgü

Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar\'dan Altınordu\'ya Övgü

TFF 1'inci Lig'deki Ege derbisinde pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Manisaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar'dan Altınordu'ya övgü.

08.12.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig'deki Ege derbisinde pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Manisaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar'dan Altınordu'ya övgü.

Altınordu'yu, "Kompakt oynayabilen, boş alan bulduğunda sıkıntı yaratan, bir arada oynamanın avantajını iyi kullanan, baskı hissetmeyen, rahat ve tehlikeli bir takım" olarak niteleyen Karafırtınalar, "Bu söylemleri onlardan korktuğumuz için değil, rakibi iyi tanıdığımız ve saygı duyduğumuz için kullanıyorum. Son iki maçımızı kazandık. Altınordu'yu da yenerek 3'te 3 yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Takımının gelişiminden memnun olduğunu sözlerine ekleyen Karafırtınalar şöyle devam etti:

"Göreve başladığımda fikstürümüz çok zordu. Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor ve Sivasspor gibi güçlü takımlarla karşılaştık. Fizik olarak hazır değildik. Saha sıkıntısı yaşadığımız bu dönemde 12-13 antrenmanı kaçırdık. Olumsuzluklara rağmen kötü futbol oynamadık. Berabere kaldığımız Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarını kazanmalıydık. Her şeye rağmen iyi bir ivme yakaladık. Kalan 3 maçımızı kazanarak devre arasına iyi bir konumda gireceğiz."

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar'dan Altınordu'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement