Manisaspor'un Kaderi 2 Ege Takımına Bağlı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'un Kaderi 2 Ege Takımına Bağlı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta 10 puan fark yaptığı Kocaeli Birlikspor'a liderliği kaptırırken rakibinin averajla da gerisinde kalan Manisaspor'un kaderini 2 Ege takımı çizecek.

18.04.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta 10 puan fark yaptığı Kocaeli Birlikspor'a liderliği kaptırırken rakibinin averajla da gerisinde kalan Manisaspor'un kaderini 2 Ege takımı çizecek.

Son 2 haftayla girilen grupta Manisaspor, pazar günü play off hattındaki Gümüşhanespor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek, Kocaeli Birlikspor ise ilk 5 yarışından kopmayan Aydınspor 1923'e konuk olacak. Son hafta ise Kocaeli Birlikspor, sahasında düşmemek için çırpınan Bucaspor'u misafir edecek, Manisaspor'da sahasında ligde iddiası bulunmayan Sivas Belediyespor'la karşılaşacak.

İkili averajda eşit olduğu Kocaeli Birlikspor'dan genel averajda geride kalan ve şampiyonluk için kendisi gibi 60 puana sahip rakibine puan farkı yapmaktan başka seçeneği bulunmayan Manisaspor, oynayacağı Gümüşhane ve Sivas Belediyespor maçlarını kayıpsız geçip rakibinin 2 Ege takımından birine takılmasını bekleyecek.

Pazar günü Bucaspor'u 2-0 yenerek 6 maçlık galibiyet hasretine son verip moral bulduklarını beliten teknik direktör Taner Taşkın, "Bizim bir dönüşe ihtiyacımız vardı ve kadrodaki eksiklere rağmen bunu başardık. Galibiyet serisini son 2 maçta da sürdürüp, sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum" dedi.

KALAN MAÇLARI

------------------

KOCAELİ BİRLİKSPOR:

Aydınspor 1923 (D)

Bucaspor

MANİSASPOR:

Gümüşhanespor (D)

Sivas Belediyespor
- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'un Kaderi 2 Ege Takımına Bağlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement